ADANA DEMİRSPOR ARAYIŞTA

SPOR 06.06.2017 - 12:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1751+ kez okundu.
 

ADANA DEMİRSPOR ARAYIŞTA

Hafta sonu Hasan Şaş ile anlaşma yapamayan Adana Demirspor’da teknik direktör arayışları devam ediyor. Aytaç Durak Tesisleri’nde basın toplantısı yapan Kulüp Başkanı Mehmet Gökoğlu, Hasan Şaş konusunda açıklamalarda bulundu. Hasan Şaş ile anlaşmada bir sorun olmadığını belirten Gökoğlu, asıl sorunun yardımcılarının şartları olduğunu söyledi.
Görüşme sonrası kendisine bir cevap verilmemesinin etik olmadığına değinen Gökoğlu sözlerine şöyle devam etti; ‘’Bugünkü toplantımızın nedeni bir anda Türkiye’nin gündemine oturan Teknik direktör Hasan Şaş’ın Adana Demirspor’a getirilmesi ile ilgilidir. Hasan Şaş ile bir görüşme yapıp kulübe davetimiz oldu. Hasan Şaş ile transfer komitemizle birlikte bir görüşme yaptık. Kendisi anlaşma yapıp imza atmaya gelmemişti. Görüşmemizde kendisi para olarak bize herhangi bir miktar vermedi. Para işini bize bıraktı. Bizim ile para konuşmayacağını belirtti. Kendisi başlarsa, kısa bir süre sonra başarısız olup kulübü bırakması sonucu hak ettiği parayı alacağını belirtti. Hak etmediğini istemeyeceğini belirtti. Ben kendisi ile 2 yıllık anlaşma yapmayı istediğimi belirttim. Kendisi de ‘bırakırsam 2 yıllık anlaşma yapsam dahi hak ettiğimi alırım, fazlasını istemem’ dedi. Dört yardımcısı var, onların durumunu sordum. Görüşmemizde yardımcılarından Ersin Aka da vardı. Yönetim kurulumuzla aldığımız karara göre, kulübümüzün haklarını koruyacağız. Her şeyi kulübün menfaatleri için yapacağız. Ersin Aka kulübümüzde 3 kez görev yaptı ve dördüncü kez kulübümüze geliyor. Burada görev yaptığı son dönemde 2 yıllık anlaşması vardı. Bir yıllık ücretini hak etmediği halde tahsil etmiş. Görüşme sonrası kendisi bize o gün akşam saat 17:oo’de cevap vereceğini belirtti. Ancak o gün için herhangi bir saatte bana cevap gelmedi. Kendim aradım, Hasan Şaş’ın telefonuna ulaşamadım. O günden beridir herhangi bir görüşmede yapmadık. Bu tür işlerde anlaşmaların iyi yapılması gerekir. Daha önce buralı teknik direktörün biri 12 maç sahaya çıkmış ancak tek taraflı fesih yapınca, 326 bin lirasını almış, 435 bin lirasını da şu anda federasyon borçlarının içerisinde görülüyor. Bunun gibi birçok örnek verebiliriz. Bu tür hatalara düşmemek için yönetimimiz karar aldı. Hasan Şaş konusunda almış olduğumuz bu karar etkili oldu. Şaş konusunda hiçbir sorun yoktur. Muhtemelen yardımcıları ile arasında bir anlaşmazlık yaşandı. Onların istekleri vardı ve o nedenle anlaşma olmadı. Bizim ile arasında hiçbir sorun yoktur. Ancak bizi arayıp cevap vermeleri gerekirdi. Biz aslında daha önce olması gereken bir kuralı getirdik. Raydan çıkan Demirspor’u tekrar raylara çıkaracağız. Her şeyi düzene sokacağız. Başka alternatifler açısından görüşmelerimiz devam ediyor. Önümüze bakacağız. Belirttiğimiz gerekçeleri futbolcu transferlerinde de uygulayacağız.”        
Hafta sonu Hasan Şaş ile anlaşma yapamayan Adana Demirspor’da teknik direktör arayışları devam ediyor. Aytaç Durak Tesisleri’nde basın toplantısı yapan Kulüp Başkanı Mehmet Gökoğlu, Hasan Şaş konusunda açıklamalarda bulundu. Hasan Şaş ile anlaşmada bir sorun olmadığını belirten Gökoğlu, asıl sorunun yardımcılarının şartları olduğunu söyledi.

Görüşme sonrası kendisine bir cevap verilmemesinin etik olmadığına değinen Gökoğlu sözlerine şöyle devam etti;

‘’Bugünkü toplantımızın nedeni bir anda Türkiye’nin gündemine oturan Teknik direktör Hasan Şaş’ın Adana Demirspor’a getirilmesi ile ilgilidir. Hasan Şaş ile bir görüşme yapıp kulübe davetimiz oldu. Hasan Şaş ile transfer komitemizle birlikte bir görüşme yaptık. Kendisi anlaşma yapıp imza atmaya gelmemişti. Görüşmemizde kendisi para olarak bize herhangi bir miktar vermedi. Para işini bize bıraktı. Bizim ile para konuşmayacağını belirtti. Kendisi başlarsa, kısa bir süre sonra başarısız olup kulübü bırakması sonucu hak ettiği parayı alacağını belirtti. Hak etmediğini istemeyeceğini belirtti. Ben kendisi ile 2 yıllık anlaşma yapmayı istediğimi belirttim. Kendisi de ‘bırakırsam 2 yıllık anlaşma yapsam dahi hak ettiğimi alırım, fazlasını istemem’ dedi. Dört yardımcısı var, onların durumunu sordum. Görüşmemizde yardımcılarından Ersin Aka da vardı.

Yönetim kurulumuzla aldığımız karara göre, kulübümüzün haklarını koruyacağız. Her şeyi kulübün menfaatleri için yapacağız. Ersin Aka kulübümüzde 3 kez görev yaptı ve dördüncü kez kulübümüze geliyor. Burada görev yaptığı son dönemde 2 yıllık anlaşması vardı. Bir yıllık ücretini hak etmediği halde tahsil etmiş.

Görüşme sonrası kendisi bize o gün akşam saat 17:oo’de cevap vereceğini belirtti. Ancak o gün için herhangi bir saatte bana cevap gelmedi. Kendim aradım, Hasan Şaş’ın telefonuna ulaşamadım. O günden beridir herhangi bir görüşmede yapmadık.

Bu tür işlerde anlaşmaların iyi yapılması gerekir. Daha önce buralı teknik direktörün biri 12 maç sahaya çıkmış ancak tek taraflı fesih yapınca, 326 bin lirasını almış, 435 bin lirasını da şu anda federasyon borçlarının içerisinde görülüyor. Bunun gibi birçok örnek verebiliriz. Bu tür hatalara düşmemek için yönetimimiz karar aldı. Hasan Şaş konusunda almış olduğumuz bu karar etkili oldu. Şaş konusunda hiçbir sorun yoktur. Muhtemelen yardımcıları ile arasında bir anlaşmazlık yaşandı. Onların istekleri vardı ve o nedenle anlaşma olmadı. Bizim ile arasında hiçbir sorun yoktur. Ancak bizi arayıp cevap vermeleri gerekirdi.

Biz aslında daha önce olması gereken bir kuralı getirdik. Raydan çıkan Demirspor’u tekrar raylara çıkaracağız. Her şeyi düzene sokacağız. Başka alternatifler açısından görüşmelerimiz devam ediyor. Önümüze bakacağız. Belirttiğimiz gerekçeleri futbolcu transferlerinde de uygulayacağız.”

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.