Adana Demirspor Kulübü’nün yeni teknik direktörü Giray Bulak oldu.

SPOR 10.06.2017 - 09:57, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1955+ kez okundu.
 

Adana Demirspor Kulübü’nün yeni teknik direktörü Giray Bulak oldu.

Adana Demirspor Aytaç Durak Tesisleri’nde yapılan imza töreninde Giray Bulak mavi-lacivertli kulüple 1 yıllık sözleşme imzaladı. Seçildikten sonra en önemli sorunun teknik direktör sorunu olduğunu dile getiren başkan Mehmet Gökoğlu “Yönetim kurulundaki arkadaşlarımla ortak bir karar vererek Giray Bulak ismi üzerinde karar kıldık. Tüm camiamıza hayırlı olmasını dilerim” dedi Adana Demirspor’un çok önemli bir camia olduğunu belirten Giray Bulak “ İnşallah Adana Demirspor’u hakettiği yere taşıyacağız. Büyük bir camiaya geldiğimi çok iyi biliyorum. Ümit ediyorum en yakın zamanda hem kadro oluşumunda hem de transfer çalışmalarında beraber olacağız. İstediğimiz kadroyu oluşturacağız. Adana Demirspor taraftarına ve Adana şehrine güzel günler yaşatmak istiyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Adana Demirspor Aytaç Durak Tesisleri’nde yapılan imza töreninde Giray Bulak mavi-lacivertli kulüple 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Seçildikten sonra en önemli sorunun teknik direktör sorunu olduğunu dile getiren başkan Mehmet Gökoğlu “Yönetim kurulundaki arkadaşlarımla ortak bir karar vererek Giray Bulak ismi üzerinde karar kıldık. Tüm camiamıza hayırlı olmasını dilerim” dedi

Adana Demirspor’un çok önemli bir camia olduğunu belirten Giray Bulak “ İnşallah Adana Demirspor’u hakettiği yere taşıyacağız. Büyük bir camiaya geldiğimi çok iyi biliyorum. Ümit ediyorum en yakın zamanda hem kadro oluşumunda hem de transfer çalışmalarında beraber olacağız. İstediğimiz kadroyu oluşturacağız. Adana Demirspor taraftarına ve Adana şehrine güzel günler yaşatmak istiyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.