ADANA DEMİRSPOR’TA GÖREV BÖLÜMÜ YAPILDI

SPOR 08.07.2018 - 13:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2772+ kez okundu.
 

ADANA DEMİRSPOR’TA GÖREV BÖLÜMÜ YAPILDI

  Adana Demirspor’da iş adamı Murat Sancak’ın olağanüstü kongrede başkan seçilmesinin ardından yönetim kurulu da görev bölümü yaptı. TFF 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor, sezona iyi bir başlangıç yapmanın yollarını arıyor. Başkan Murat Sancak seçilmesinin hemen ardından takımın Sportif Direktörlüğü’ne ünlü futbolcu Tanju Çolak’ı getirdi. Çolak, iyi bir takım oluşturmak için çaba gösterdiklerini belirterek, bu hafta içinde bazı anlaşmaların netlik kazanacağını söyledi. Altyapıdan 9-10 futbolcunun kampa götürülerek, yeni getirilecek teknik direktöre de izletilmesi planlanıyor.  Bu arada, Adana Demirspor Kulübü yönetim kurulu Murat Sancak başkanlığında toplanarak görev dağılımı yaptı. Buna göre; Başkanvekili Süleyman Bilici, Başkan yardımcıları İmam Gazali Hıradağı ile Şerif Güler oldu. As başkanlığa Şentürk Çalık getirilirken Basın sözcüsü, Gazeteci Savaş Çokduygulu oldu. Diğer görevlendirmeler ise şöyle: Hukuk işleri; işadamı Tarkan Kulak, Muhasip üye; işadamı Remzi Kar, Federasyon Sorumlusu; Levent Özveren, İdari işler sorumlusu; Tekin Taylancı, Altyapı sorumlusu; İsmail Tanrıverdi.

 

Adana Demirspor’da iş adamı Murat Sancak’ın olağanüstü kongrede başkan seçilmesinin ardından yönetim kurulu da görev bölümü yaptı.
TFF 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor, sezona iyi bir başlangıç yapmanın yollarını arıyor. Başkan Murat Sancak seçilmesinin hemen ardından takımın Sportif Direktörlüğü’ne ünlü futbolcu Tanju Çolak’ı getirdi. Çolak, iyi bir takım oluşturmak için çaba gösterdiklerini belirterek, bu hafta içinde bazı anlaşmaların netlik kazanacağını söyledi. Altyapıdan 9-10 futbolcunun kampa götürülerek, yeni getirilecek teknik direktöre de izletilmesi planlanıyor. 
Bu arada, Adana Demirspor Kulübü yönetim kurulu Murat Sancak başkanlığında toplanarak görev dağılımı yaptı. Buna göre; Başkanvekili Süleyman Bilici, Başkan yardımcıları İmam Gazali Hıradağı ile Şerif Güler oldu. As başkanlığa Şentürk Çalık getirilirken Basın sözcüsü, Gazeteci Savaş Çokduygulu oldu. Diğer görevlendirmeler ise şöyle: Hukuk işleri; işadamı Tarkan Kulak, Muhasip üye; işadamı Remzi Kar, Federasyon Sorumlusu; Levent Özveren, İdari işler sorumlusu; Tekin Taylancı, Altyapı sorumlusu; İsmail Tanrıverdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.