ADANA DERBİSİ İÇİN NEFESLER TUTULDU!

SPOR 12.02.2021 - 15:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1655+ kez okundu.
 

ADANA DERBİSİ İÇİN NEFESLER TUTULDU!

    TFF 1. Lig'in 21. haftasındaki Adana derbisinde, Adanaspor ile Adana Demirspor, 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda son kez karşı karşıya gelecek. Derbi için hazırlanan 33 bin 543 kişi kapasiteli Yeni Şehir Stadı, zeminde yaşanan olumsuzluklardan dolayı haftaya açılacak. Açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemiyle gerçekleştirecek.   SIKI HAZIRLIK YAPTILAR 14 Şubat Pazar "Sevgililer Günü" Saat 19.00'daki karşılaşma için Adana Demirspor, Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar yönetiminde hazırlıklarına ara vermeden devam etti. Adanasporlu futbolcular ise Teknik Direktör Emrah Bayraktar'ın teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalarıyla güç depoladı.   ÖMER ÇELİK ŞEHİR STADI’NDA Bu arada, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Yeni Adana Stadyumu’nu partisinin Adana İl Başkanı Mehmet Ay ve Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ile birlikte gezdi. Çelik, stat açılını 19 Şubat Cuma günü, Adana Demirspor- Altay maçı öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans yoluyla açacağını kaydetti.

 

 

TFF 1. Lig'in 21. haftasındaki Adana derbisinde, Adanaspor ile Adana Demirspor, 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda son kez karşı karşıya gelecek. Derbi için hazırlanan 33 bin 543 kişi kapasiteli Yeni Şehir Stadı, zeminde yaşanan olumsuzluklardan dolayı haftaya açılacak. Açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemiyle gerçekleştirecek.

 

SIKI HAZIRLIK YAPTILAR

14 Şubat Pazar "Sevgililer Günü" Saat 19.00'daki karşılaşma için Adana Demirspor, Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar yönetiminde hazırlıklarına ara vermeden devam etti. Adanasporlu futbolcular ise Teknik Direktör Emrah Bayraktar'ın teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalarıyla güç depoladı.

 

ÖMER ÇELİK ŞEHİR STADI’NDA

Bu arada, AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Yeni Adana Stadyumu’nu partisinin Adana İl Başkanı Mehmet Ay ve Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ile birlikte gezdi. Çelik, stat açılını 19 Şubat Cuma günü, Adana Demirspor- Altay maçı öncesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans yoluyla açacağını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.