Adana derbisinde birbirlerini yenemeyen iki ezeli rakip Adana Demirspor ile Adanaspor 24. kez berabere kaldı.

SPOR 05.10.2020 - 15:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1831+ kez okundu.
 

Adana derbisinde birbirlerini yenemeyen iki ezeli rakip Adana Demirspor ile Adanaspor 24. kez berabere kaldı.

Önümüzdeki  maçlara bakacağız! EJDER BAŞARAN/ EGEMEN  TFF 1. Lig’de mücadele eden şehrin iki ezeli rakibi Adana Demirspor ile Adanaspor arasındaki karşılaşma golsüz beraberlikle sonuçlandı. 62. randevudaki sonuçla birlikte, bugüne kadar ki 24 karşılaşma da beraberlikle noktalanmış oldu.  DERBİDE KALECİLER ETKİLİ OLDU  Spor yorumcusu Ergün Kara, derbide kalecilerin etkili olduğunu yazdı. Kara, twitter hesabından, “Adana Demirspor'da bu kadar önemli isimden daha iyi futbol izlemeliydik. İç sahada daha önce Bolu ile berabere kalan Adana Demirspor şimdi de Adanaspor ile berabere kaldı. Artık rakipler daha da sertleşiyor” ifadelerini kullandı.  İŞTE İSTATİSTİKLER Adana Demirspor ile Adanaspor arasındaki karşılaşmada, Adana Demirspor topla oynama yüzdesinde Adanaspor'un önüne geçerken, mavi lacivertliler pas sayısında turuncu beyazlıları geride bıraktı. Adana Demirsporlu futbolcular pas isabetinde yüzde 76'lık bir paya sahipken bu oran Adanaspor'da yüzde 69'da kaldı. Maçta hakem 33 kez faul düdüğü çaldı, 11 de sarı kart gösterdi. Adana Demirspor karşılaşmada tam 9 kez korner atışı kullandı, Adanaspor ise hiç köşe atışı yapmadı.  POSİZYONA GİRİYORUZ ANCAK! Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat, 4 maçta 32 dolayında gol pozisyonuna girdiklerine ancak bunun attıkları gollerle orantılı olmadığını söyledi. Özat, oyunda yeni birkaç oyuncudan yeterli verimi alamadığına dikkat çekerek, “Eksiklerimizi kapatma noktasında daha fazla çalışmak zorundayız. Yeni gelen arkadaşların takıma uyul sağlamalarıyla birlikte daha iyi olacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı.  GORAN 1 PUAN HEDİYE ETTİ  Adanaspor Teknik Sorumlusu Semih Özü ise sahada yakın oynayıp yardımlaşarak rakibe oyun alanı bırakmadıklarını söyledi. Özü, 90+3’te kalecilerinin mutlak gol pozisyonunu kurtarışına dikkat çekerek, “Bize bir puanı Goran hediye etti” diye konuştu. 2 takımın da mücadele ettiği, birer puanı karşılayan bir oyun oldu diye düşünüyorum. Son dakikada kalecimiz Goran, 1 puanı bize hediye etti”  dedi.    Mavi lacivertliler, 18 Ekim Pazar günü deplasmanda Altay ile, Adanaspor ise yine aynı gün 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda Altınordu ile karşılaşacak.

Önümüzdeki 
maçlara bakacağız!

EJDER BAŞARAN/ EGEMEN 
TFF 1. Lig’de mücadele eden şehrin iki ezeli rakibi Adana Demirspor ile Adanaspor arasındaki karşılaşma golsüz beraberlikle sonuçlandı. 62. randevudaki sonuçla birlikte, bugüne kadar ki 24 karşılaşma da beraberlikle noktalanmış oldu. 
DERBİDE KALECİLER ETKİLİ OLDU 
Spor yorumcusu Ergün Kara, derbide kalecilerin etkili olduğunu yazdı. Kara, twitter hesabından, “Adana Demirspor'da bu kadar önemli isimden daha iyi futbol izlemeliydik. İç sahada daha önce Bolu ile berabere kalan Adana Demirspor şimdi de Adanaspor ile berabere kaldı. Artık rakipler daha da sertleşiyor” ifadelerini kullandı. 
İŞTE İSTATİSTİKLER
Adana Demirspor ile Adanaspor arasındaki karşılaşmada, Adana Demirspor topla oynama yüzdesinde Adanaspor'un önüne geçerken, mavi lacivertliler pas sayısında turuncu beyazlıları geride bıraktı. Adana Demirsporlu futbolcular pas isabetinde yüzde 76'lık bir paya sahipken bu oran Adanaspor'da yüzde 69'da kaldı. Maçta hakem 33 kez faul düdüğü çaldı, 11 de sarı kart gösterdi. Adana Demirspor karşılaşmada tam 9 kez korner atışı kullandı, Adanaspor ise hiç köşe atışı yapmadı. 
POSİZYONA GİRİYORUZ ANCAK!
Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat, 4 maçta 32 dolayında gol pozisyonuna girdiklerine ancak bunun attıkları gollerle orantılı olmadığını söyledi. Özat, oyunda yeni birkaç oyuncudan yeterli verimi alamadığına dikkat çekerek, “Eksiklerimizi kapatma noktasında daha fazla çalışmak zorundayız. Yeni gelen arkadaşların takıma uyul sağlamalarıyla birlikte daha iyi olacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı. 
GORAN 1 PUAN HEDİYE ETTİ 
Adanaspor Teknik Sorumlusu Semih Özü ise sahada yakın oynayıp yardımlaşarak rakibe oyun alanı bırakmadıklarını söyledi. Özü, 90+3’te kalecilerinin mutlak gol pozisyonunu kurtarışına dikkat çekerek, “Bize bir puanı Goran hediye etti” diye konuştu. 2 takımın da mücadele ettiği, birer puanı karşılayan bir oyun oldu diye düşünüyorum. Son dakikada kalecimiz Goran, 1 puanı bize hediye etti”  dedi.   
Mavi lacivertliler, 18 Ekim Pazar günü deplasmanda Altay ile, Adanaspor ise yine aynı gün 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda Altınordu ile karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.