ADANA DEVLET TİYATROSU’NDA BU HAFTA…

10.04.2017 - 09:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1789+ kez okundu.
 

ADANA DEVLET TİYATROSU’NDA BU HAFTA…

       19. Devlet Tiyatroları&Sabancı Uluslararası Adana Tiyatro Festivali 3.haftasına, 9-10 Nisan’da İzmir Devlet Tiyatrosu yapımı “Ermişler ya da Günahkarlar” ı ağırlayarak başladı.         11-12 Nisan tarihlerinde Hacı Ömer Sabancı Kültür Merkezi Sahnesi’nde perde açacak olan Tiyatro Kare, kara komedinin en iyi örneklerinden sayılan “Ahududu” adlı oyunu ile insanları yalnızlıklarından kurtarmak için zehirleyen Müşfike ve Mürşide’nin hikayesini anlatacak izleyenlere.       13-14 Nisan tarihlerinde ise Pürtelaş Tiyatro, Damla Sönmez ve Deniz Karaoğlu’nun rol aldığı “Parçacıklar” oyun ile Hacı Ömer Sabancı Kültür Merkezi Sahnesi’nde saat: 20.00 de Adanalı sanatseverler için perde açacak.       13 Nisan Perşembe ve 14 Nisan Cuma günü saat:13.00 de H.Ö.Sabancı Kültür Merkezi’nde, Aygül Özgen’in liderliğinde yapılacak “Bir Şapkam Olsun” adlı atölye çalışması 10 yaş ve üzeri katılımcılarımız için ücretsiz olarak gerçekleştirilecektir.    

       19. Devlet Tiyatroları&Sabancı Uluslararası Adana Tiyatro Festivali 3.haftasına, 9-10 Nisan’da İzmir Devlet Tiyatrosu yapımı “Ermişler ya da Günahkarlar” ı ağırlayarak başladı.  

      11-12 Nisan tarihlerinde Hacı Ömer Sabancı Kültür Merkezi Sahnesi’nde perde açacak olan Tiyatro Kare, kara komedinin en iyi örneklerinden sayılan “Ahududu” adlı oyunu ile insanları yalnızlıklarından kurtarmak için zehirleyen Müşfike ve Mürşide’nin hikayesini anlatacak izleyenlere.

      13-14 Nisan tarihlerinde ise Pürtelaş Tiyatro, Damla Sönmez ve Deniz Karaoğlu’nun rol aldığı “Parçacıklar” oyun ile Hacı Ömer Sabancı Kültür Merkezi Sahnesi’nde saat: 20.00 de Adanalı sanatseverler için perde açacak.

      13 Nisan Perşembe ve 14 Nisan Cuma günü saat:13.00 de H.Ö.Sabancı Kültür Merkezi’nde, Aygül Özgen’in liderliğinde yapılacak “Bir Şapkam Olsun” adlı atölye çalışması 10 yaş ve üzeri katılımcılarımız için ücretsiz olarak gerçekleştirilecektir.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.