Adana, Dubai’de tanıtıldı

DÜNYA 04.05.2017 - 11:29, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2143+ kez okundu.
 

Adana, Dubai’de tanıtıldı

TÜRSAB Adana BYK acenteleri ATM Turizm Fuarı’nda kentin tanıtımını yaptı
  Adana,  Ortadoğu’nun en büyük turizm fuarı olan ve Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai Emirliği’nde bu yıl 23. düzenlenen, “Arabian Travel Market” (ATM) Turizm Fuarı’nda tanıtıldı. ADANA- Turizm sektöründe faaliyet gösteren Adana Ticaret Odası ile Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB)  üyelerinden oluşan bir grup, 25-28 Nisan tarihlerinde Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai Emirliği’nde düzenlenen, “Arabian Travel Market” (ATM) Turizm Fuarı’na katılarak, Adana’nın tanıtımını yaptı. Turizmde Ortadoğu’nun en önemli buluşma noktası niteliğini taşıyan Dubai’deki, “Arabian Travel Market Turizm Fuarı” bu yıl 23. kez kapılarını açtı. Türkiye,  Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından, ATM Dubai Fuarı'nda organize edilen alanda 50 turizm şirketi, birlik ve yerel yönetimin yanı sıra, Akdeniz ve Karadeniz bölgelerine de özel alanlar tahsis edildi. Karadeniz alanında 16, Akdeniz alanında ise 10 turizm şirketi yer aldı. Fuarda Adana;  Türkiye bölümünde TÜRSAB tarafından tahsis edilen standın yanı sıra Çukurova Kalkınma Ajansı’nın (ÇKA) katkılarıyla oluşturulan bağımsız bir stand ile de temsil edildi. TÜRSAB Adana Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Başkanı Murat Şirin, ATM Turizm Fuarı’nın, turizm sektörü açısından bölgede düzenlenen en önemli turizm etkinliği olduğunu söyledi. Turizm sektörünün hedef kitlesine uygun olarak tasarlanan stantta Adana’nın tanıtımının yapıldığını ifade eden Şirin, fuara özellikle turizm profesyonellerinin büyük ilgi gösterdiğini vurguladı. Şirin,  kentin tanıtımını yapmak için sektör temsilcileri olarak bu tür fuarlara katılmaya devam edeceklerini kaydetti. Bu yıl 23. kez düzenlenen ve 86 ülkeden 2 bin 800 firmanın katıldığı fuar, dört günde 26 bini aşkın ziyaretçiyi ağırladı.    
TÜRSAB Adana BYK acenteleri ATM Turizm Fuarı’nda kentin tanıtımını yaptı

 

Adana,  Ortadoğu’nun en büyük turizm fuarı olan ve Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai Emirliği’nde bu yıl 23. düzenlenen, “Arabian Travel Market” (ATM) Turizm Fuarı’nda tanıtıldı.

ADANA- Turizm sektöründe faaliyet gösteren Adana Ticaret Odası ile Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB)  üyelerinden oluşan bir grup, 25-28 Nisan tarihlerinde Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai Emirliği’nde düzenlenen, “Arabian Travel Market” (ATM) Turizm Fuarı’na katılarak, Adana’nın tanıtımını yaptı.

Turizmde Ortadoğu’nun en önemli buluşma noktası niteliğini taşıyan Dubai’deki, “Arabian Travel Market Turizm Fuarı” bu yıl 23. kez kapılarını açtı. Türkiye,  Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından, ATM Dubai Fuarı'nda organize edilen alanda 50 turizm şirketi, birlik ve yerel yönetimin yanı sıra, Akdeniz ve Karadeniz bölgelerine de özel alanlar tahsis edildi. Karadeniz alanında 16, Akdeniz alanında ise 10 turizm şirketi yer aldı.

Fuarda Adana;  Türkiye bölümünde TÜRSAB tarafından tahsis edilen standın yanı sıra Çukurova Kalkınma Ajansı’nın (ÇKA) katkılarıyla oluşturulan bağımsız bir stand ile de temsil edildi.

TÜRSAB Adana Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Başkanı Murat Şirin, ATM Turizm Fuarı’nın, turizm sektörü açısından bölgede düzenlenen en önemli turizm etkinliği olduğunu söyledi.

Turizm sektörünün hedef kitlesine uygun olarak tasarlanan stantta Adana’nın tanıtımının yapıldığını ifade eden Şirin, fuara özellikle turizm profesyonellerinin büyük ilgi gösterdiğini vurguladı. Şirin,  kentin tanıtımını yapmak için sektör temsilcileri olarak bu tür fuarlara katılmaya devam edeceklerini kaydetti.

Bu yıl 23. kez düzenlenen ve 86 ülkeden 2 bin 800 firmanın katıldığı fuar, dört günde 26 bini aşkın ziyaretçiyi ağırladı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.