Adana Eczacı Odası Başkanı Ecz. Ö. Mürsel Yalbuzdağ oldu

GÜNDEM 11.12.2019 - 16:01, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1695+ kez okundu.
 

Adana Eczacı Odası Başkanı Ecz. Ö. Mürsel Yalbuzdağ oldu

  Adana Eczacı Odası (ADEO) Başkanı Ecz. Ersun Özkan’ın Türk Eczacıları Birliği (TEB) Denetleme Kurulu üyeliğine seçilmesi nedeniyle başkanlığa uzun yıllar genel sekreterlik görevini yürüten Ecz. Mürsel Yalbuzdağ getirildi.   ŞEFFAF BİR YÖNETİM ANLAYIŞIYLA, ÜRETMEYE VE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ ADEO Başkanlığına getirilen Ecz. Ö. Mürsel Yalbuzdağ, yaptığı yazılı açıklamada “2011 yılından bu yana Oda Başkanlığımızı yapan Ecz. Ersun Özkan’ın Türk Eczacıları Birliği Denetleme Kurulu üyeliğine seçilmesi nedeniyle görevinden ayrılmasıyla Yönetim Kurulu’nun yeni görev dağılımında Oda Başkanlığına seçildim. 2003 yılından bu yana Adana Eczacı Odası Yönetim Kurullarında beraber çalıştığım, yol arkadaşım, kıymetli dostum Ecz. Ersun Özkan’a teşekkür ve başarı dileklerimizi iletmek istiyorum.  Birlikte çalışarak, birlikte üreterek, birlikte yöneterek Adana Eczacı Odasında hep birlikte yaptığımız başarılı çalışmaları Türk Eczacıları Birliğinde de yapacağına güç katacağına olan inancımız tamdır. Bizler de aldığımız büyük sorumluluğun bilinciyle siz değerli meslektaşlarımızın katkısı ve desteği ile şeffaf bir yönetim anlayışıyla, mesleğimiz için üretmeye ve çalışmaya devam edeceğiz. Güçlü bir Oda, güçlü bir TEB ile sorunsuz günlere hep birlikte ulaşmak dileğiyle saygılarımı sunuyorum.” dedi.   Eczacı Ö. Mürsel Yalbuzdağ başkanlığında Adana Eczacı Odası yeni yönetimi şu şekilde oluştu. Genel Sekreter Ecz. Oğuzhan Sürme, Sayman Ecz. Sühendan Toksöz, üyeler Ecz. Erdem Kızıltepe, Ecz. Fulya Akgün, Ecz. Mehmet Ceyhun Dalkıran, Uzm. Ecz. Fatma Tuğçe Dalkır    

 

Adana Eczacı Odası (ADEO) Başkanı Ecz. Ersun Özkan’ın Türk Eczacıları Birliği (TEB) Denetleme Kurulu üyeliğine seçilmesi nedeniyle başkanlığa uzun yıllar genel sekreterlik görevini yürüten Ecz. Mürsel Yalbuzdağ getirildi.

 

ŞEFFAF BİR YÖNETİM ANLAYIŞIYLA, ÜRETMEYE VE ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ

ADEO Başkanlığına getirilen Ecz. Ö. Mürsel Yalbuzdağ, yaptığı yazılı açıklamada “2011 yılından bu yana Oda Başkanlığımızı yapan Ecz. Ersun Özkan’ın Türk Eczacıları Birliği Denetleme Kurulu üyeliğine seçilmesi nedeniyle görevinden ayrılmasıyla Yönetim Kurulu’nun yeni görev dağılımında Oda Başkanlığına seçildim. 2003 yılından bu yana Adana Eczacı Odası Yönetim Kurullarında beraber çalıştığım, yol arkadaşım, kıymetli dostum Ecz. Ersun Özkan’a teşekkür ve başarı dileklerimizi iletmek istiyorum.  Birlikte çalışarak, birlikte üreterek, birlikte yöneterek Adana Eczacı Odasında hep birlikte yaptığımız başarılı çalışmaları Türk Eczacıları Birliğinde de yapacağına güç katacağına olan inancımız tamdır. Bizler de aldığımız büyük sorumluluğun bilinciyle siz değerli meslektaşlarımızın katkısı ve desteği ile şeffaf bir yönetim anlayışıyla, mesleğimiz için üretmeye ve çalışmaya devam edeceğiz. Güçlü bir Oda, güçlü bir TEB ile sorunsuz günlere hep birlikte ulaşmak dileğiyle saygılarımı sunuyorum.” dedi.

 

Eczacı Ö. Mürsel Yalbuzdağ başkanlığında Adana Eczacı Odası yeni yönetimi şu şekilde oluştu. Genel Sekreter Ecz. Oğuzhan Sürme, Sayman Ecz. Sühendan Toksöz, üyeler Ecz. Erdem Kızıltepe, Ecz. Fulya Akgün, Ecz. Mehmet Ceyhun Dalkıran, Uzm. Ecz. Fatma Tuğçe Dalkır

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.