ADANA ELEKTRONİKÇİLERDE YENİ BAŞKAN SEFA BARIŞ OLDU…

GÜNDEM 16.01.2018 - 12:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2910+ kez okundu.
 

ADANA ELEKTRONİKÇİLERDE YENİ BAŞKAN SEFA BARIŞ OLDU…

  ADANA - Adana ESOB'a bağlı Adana TV ve Elektronik Cihazlar Bilgisayar İletişim Araçları Tamircileri ve Malzemecileri Esnaf ve Sanantkarlar Odası Olağan Genel Kurulu yapıldı. Üç listenin çekiştiği genel kurulda,  151 oyla oda başkanlığını kazanan Sefa Barış oldu. Mevcut Başkan Salih Diptaş 114, diğer aday Ramazan Yazar ise 142 oy aldı.   Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi'nde Bakanlık Temsilcileri Tuba Kenarlı ile İsmail Hakkı Eser, Muzaffer Uzun, Adnan Erdemir ve Mehmet Toprak nezaretinde yapılan genel kurulun divan başkanlığına da verilen teklifin oy birliğiyle kabulü üzerine Adana ESOB Yönetim Kurulu Üyesi ve Berberler Esnaf Odası Başkanı İlhami Uygunsözlü, yardımcılıklarına da TETESFED Başkan Vekili ve Adana ETESO Başkanı İsmail Abike, Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Adana Marangoz - Mobilyacılar Esnaf Odası Başkan Yalçın Avcı, Adana Kuyumcular Esnaf Odası Başkanı Oğuz Başman, oda üyesi Yalçın Ergül seçildiler.   Gündem gereği divan başkanı, salonda bulunanları saygı duruşuna davet etti, İstiklal Marşımız birlikte okundu. Ardından Divan Başkanı Uygunsözlü, Adaylar Salih Diptaş, Sefa Barış ve Ramazan Yazar'ı sahneye davet ederek, üyelerin huzurunda elele vererek selamlattı.   Daha sonra yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporu ile bilanço, Oda Başkanı Salih Diptaş tarafından okunarak, divan tarafından oylamaya sunuldu, ayrı ayrı oylanarak mevcut yönetim ibra edildi.   Yeni dönem çalışma raporu ve tahmini bütçenin okunmasından sonra seçimlere gelindi. Seçime girecek adayların yönetim ve denetim kurulunda yer alan isimler tek tek okunarak ilan olunduktan sonra kapalı zarf usulu seçimlere geçildi. Saat 17.00 itibariyle sandıklar açıldı ve zarflar sayıldı. Heyecanlı ve stresli bekleyişin sonunda seçimin galibi mavi listeyle 151 oy alan Sefa Barış olurken, turuncu listeyle 142 oyda kalan Ramazan Yazar ile beyaz liste ile 114 oy alan mevcut başkan Salih Diptaş üzülen taraf oldular.

 

ADANA - Adana ESOB'a bağlı Adana TV ve Elektronik Cihazlar Bilgisayar İletişim Araçları Tamircileri ve Malzemecileri Esnaf ve Sanantkarlar Odası Olağan Genel Kurulu yapıldı. Üç listenin çekiştiği genel kurulda,  151 oyla oda başkanlığını kazanan Sefa Barış oldu. Mevcut Başkan Salih Diptaş 114, diğer aday Ramazan Yazar ise 142 oy aldı.

 

Seyhan Belediyesi Yaşar Kemal Kültür Merkezi'nde Bakanlık Temsilcileri Tuba Kenarlı ile İsmail Hakkı Eser, Muzaffer Uzun, Adnan Erdemir ve Mehmet Toprak nezaretinde yapılan genel kurulun divan başkanlığına da verilen teklifin oy birliğiyle kabulü üzerine Adana ESOB Yönetim Kurulu Üyesi ve Berberler Esnaf Odası Başkanı İlhami Uygunsözlü, yardımcılıklarına da TETESFED Başkan Vekili ve Adana ETESO Başkanı İsmail Abike, Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Başkan Yardımcısı ve Adana Marangoz - Mobilyacılar Esnaf Odası Başkan Yalçın Avcı, Adana Kuyumcular Esnaf Odası Başkanı Oğuz Başman, oda üyesi Yalçın Ergül seçildiler.

 

Gündem gereği divan başkanı, salonda bulunanları saygı duruşuna davet etti, İstiklal Marşımız birlikte okundu. Ardından Divan Başkanı Uygunsözlü, Adaylar Salih Diptaş, Sefa Barış ve Ramazan Yazar'ı sahneye davet ederek, üyelerin huzurunda elele vererek selamlattı.

 

Daha sonra yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporu ile bilanço, Oda Başkanı Salih Diptaş tarafından okunarak, divan tarafından oylamaya sunuldu, ayrı ayrı oylanarak mevcut yönetim ibra edildi.

 

Yeni dönem çalışma raporu ve tahmini bütçenin okunmasından sonra seçimlere gelindi. Seçime girecek adayların yönetim ve denetim kurulunda yer alan isimler tek tek okunarak ilan olunduktan sonra kapalı zarf usulu seçimlere geçildi. Saat 17.00 itibariyle sandıklar açıldı ve zarflar sayıldı. Heyecanlı ve stresli bekleyişin sonunda seçimin galibi mavi listeyle 151 oy alan Sefa Barış olurken, turuncu listeyle 142 oyda kalan Ramazan Yazar ile beyaz liste ile 114 oy alan mevcut başkan Salih Diptaş üzülen taraf oldular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.