ADANA FAHRİ KONSOLOSU’NDAN VALİLİĞE ZİYARET

GÜNDEM 07.04.2021 - 14:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2089+ kez okundu.
 

ADANA FAHRİ KONSOLOSU’NDAN VALİLİĞE ZİYARET

  Özbekistan Cumhuriyeti Adana Fahri Konsolosu İlker Medeni, Adana Türkistanlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Osman BEG ile birlikte Vali Süleyman Elban’ı ziyaret etti.   İki ülkenin geçmişten gelen tarihi ve kültürel birlikteliğine değinen Medeni, “Kardeş iki ülke arasındaki bağları ekonomik, kültürel ve birçok alanda daha da güçlendirmek için çalışmalara devam edeceğim" dedi ve ziyaretinin nazik kabulü için teşekkürlerini iletti.   Yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getiren Vali Elban, Türkiye ve Özbekistan arasında kökleri tarihe dayanan sağlam bir kültürel ilişkisi bulunduğunu belirtti. Ayrıca iki ülke arasındaki ilişkilerin daha da güçlendirilmesinde köprü vazifesi gören Medeni ’ye çalışmalarında başarılar diledi.

 

Özbekistan Cumhuriyeti Adana Fahri Konsolosu İlker Medeni, Adana Türkistanlılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Osman BEG ile birlikte Vali Süleyman Elban’ı ziyaret etti.

 

İki ülkenin geçmişten gelen tarihi ve kültürel birlikteliğine değinen Medeni, “Kardeş iki ülke arasındaki bağları ekonomik, kültürel ve birçok alanda daha da güçlendirmek için çalışmalara devam edeceğim" dedi ve ziyaretinin nazik kabulü için teşekkürlerini iletti.

 

Yapılan ziyaretten memnuniyetini dile getiren Vali Elban, Türkiye ve Özbekistan arasında kökleri tarihe dayanan sağlam bir kültürel ilişkisi bulunduğunu belirtti. Ayrıca iki ülke arasındaki ilişkilerin daha da güçlendirilmesinde köprü vazifesi gören Medeni ’ye çalışmalarında başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.