‘ADANA FARKLI BİR YÖNETİM ANLAYIŞI İLE TANIŞACAK’

SİYASET 19.10.2018 - 11:37, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2055+ kez okundu.
 

‘ADANA FARKLI BİR YÖNETİM ANLAYIŞI İLE TANIŞACAK’

- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Av. Aziz Erbek kent yönetimi için uzlaşıcı, STK’larla birlikte hareket eden, sosyal demokrat belediyecilik anlayışına yakışır bir üslupla hizmet vereceklerini ifade etti. FİKİR ALIŞ VERİŞİ YAPACAĞIZ Av. Aziz Erbek özellikle TMOBB’a bağlı odalarla istişare içinde olacaklarını vurgulayarak, ‘Adana için atacağımız her adımda TMOBB’a bağlı meslek odalarının fikirlerini alacağız. Büyükşehir Belediyesi’nde tüm meslek odalarının temsilcileri bulunacak ve fikir alış verişinde olacağız. Esnaf odalarımız bizim yönetim anlayışımızda kendilerini çok daha etkin bulacaklar. Adanalı ile Büyükşehir Belediyesi arasında köprü olmalarını sağlayacağız. Tüm dernekler yine Büyükşehir Belediyesi çatısı altında kendilerine bir yer bulacaklar. Derneklerimize Seyhan Nehri kıyısında faaliyetlerini yürütebilecekleri dernek binaları yapacağız.’dedi. ADANALI KAZANACAK Adana’nın artık farklı bir yönetim anlayışına hazır olması gerektiğini belirten Av.Erbek, ‘Kentimiz artık sosyal demokrat belediyecilik anlayışı ile yönetilmeli. Adana kadının, gencin, yaşlının, engellinin, öğrencinin, esnafın, çiftçinin, sokaktaki vatandaşın söz hakkı olduğu, hesap sorduğu bir belediye başkanı tarafından yönetilmeli. Bu da ancak biz halkçı belediye başkanları ile olur. Sadece Büyükşehir’i değil, tüm ilçe belediyelerini de partimize ve Adanalı’ya kazandırmaya talibiz. Adanalı artık sosyal demokrat belediye başkan adaylarına bir şans vermeli ve yapacağımız hizmetleri görmelidir. Bizler tüm kadrolarımızla ve projelerimizle hizmet etmeye hazırız.’ diye konuştu. İŞSİZLİK SORUNUNA DA ÇÖZÜM Kentimizin en büyük sorununun işsizlik olduğuna dikkat çeken Av.Aziz Erbek, ‘Adanalının işsizlik sorununa da biz çözüm yolu bulacağız. Kuracağımız tarım kooperatifleri ile hem üretici hem de tüketici kazanacak. Binlerce vatandaşımıza ekmek kapısı olacak bu kooperatiflerle belediye olarak üreticinin ürünlerini alarak, uygun bir fiyata tüketiciye ileteceğiz. Köyde bir tane büyükbaş hayvanı olan, süt satan köylü de kazanacak, ihtiyacı olan merkezdeki tüketici de aile bütçesinden kar edecek. Gençlerimiz tam donanımlı gençlik merkezlerinde hem eğitim alacak, hem de sporun her alanında aktif hale gelecek. Adanalı halkçı belediyecilik anlayışı ile mutlu bir yaşam sürecek.’dedi.

- Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Av. Aziz Erbek kent yönetimi için uzlaşıcı, STK’larla birlikte hareket eden, sosyal demokrat belediyecilik anlayışına yakışır bir üslupla hizmet vereceklerini ifade etti.

FİKİR ALIŞ VERİŞİ YAPACAĞIZ

Av. Aziz Erbek özellikle TMOBB’a bağlı odalarla istişare içinde olacaklarını vurgulayarak, ‘Adana için atacağımız her adımda TMOBB’a bağlı meslek odalarının fikirlerini alacağız. Büyükşehir Belediyesi’nde tüm meslek odalarının temsilcileri bulunacak ve fikir alış verişinde olacağız. Esnaf odalarımız bizim yönetim anlayışımızda kendilerini çok daha etkin bulacaklar. Adanalı ile Büyükşehir Belediyesi arasında köprü olmalarını sağlayacağız. Tüm dernekler yine Büyükşehir Belediyesi çatısı altında kendilerine bir yer bulacaklar. Derneklerimize Seyhan Nehri kıyısında faaliyetlerini yürütebilecekleri dernek binaları yapacağız.’dedi.

ADANALI KAZANACAK

Adana’nın artık farklı bir yönetim anlayışına hazır olması gerektiğini belirten Av.Erbek, ‘Kentimiz artık sosyal demokrat belediyecilik anlayışı ile yönetilmeli. Adana kadının, gencin, yaşlının, engellinin, öğrencinin, esnafın, çiftçinin, sokaktaki vatandaşın söz hakkı olduğu, hesap sorduğu bir belediye başkanı tarafından yönetilmeli. Bu da ancak biz halkçı belediye başkanları ile olur. Sadece Büyükşehir’i değil, tüm ilçe belediyelerini de partimize ve Adanalı’ya kazandırmaya talibiz. Adanalı artık sosyal demokrat belediye başkan adaylarına bir şans vermeli ve yapacağımız hizmetleri görmelidir. Bizler tüm kadrolarımızla ve projelerimizle hizmet etmeye hazırız.’ diye konuştu.

İŞSİZLİK SORUNUNA DA ÇÖZÜM

Kentimizin en büyük sorununun işsizlik olduğuna dikkat çeken Av.Aziz Erbek, ‘Adanalının işsizlik sorununa da biz çözüm yolu bulacağız. Kuracağımız tarım kooperatifleri ile hem üretici hem de tüketici kazanacak. Binlerce vatandaşımıza ekmek kapısı olacak bu kooperatiflerle belediye olarak üreticinin ürünlerini alarak, uygun bir fiyata tüketiciye ileteceğiz. Köyde bir tane büyükbaş hayvanı olan, süt satan köylü de kazanacak, ihtiyacı olan merkezdeki tüketici de aile bütçesinden kar edecek. Gençlerimiz tam donanımlı gençlik merkezlerinde hem eğitim alacak, hem de sporun her alanında aktif hale gelecek. Adanalı halkçı belediyecilik anlayışı ile mutlu bir yaşam sürecek.’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.