Adana Final Okulları’nın 7. Mezunları

EĞİTİM 05.06.2017 - 13:57, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2747+ kez okundu.
 

Adana Final Okulları’nın 7. Mezunları

  Adana Final Okulları 7. Mezunlarını uğurladı. Adana Final Okulları’nın Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi bölümlerinden mezun olan öğrenciler için düzenlenen mezuniyet törenleri okul kampüsünde yapıldı.   Törenlere Final Eğitim Kurumları Genel Müdürü ve Adana Final Okulları Kurucusu Şevket Ertem, Adana Final Okulları Genel Müdürü M.Turhan Orhan’ın yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Çukurova Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, okul yöneticileri, öğretmenleri ve veliler katıldı.   Final Eğitim Kurumları Genel Müdürü ve Adana Final Okulları Kurucusu Şevket Ertem konuşmasında, 37 yıllık eğitimcilik hayatında yüz binlerce öğrenci mezun etmiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek, eğitimin çok zor ve çetin bir süreç olduğunun bilincinde olduklarını vurguladı. Adana Final Okulları’nın 7.mezunlarını da kutlayan Ertem, “Bilimde, sanatta, sporda iz bırakan bireyler yetiştirmek için çaba sarf ediyoruz. Biz, hem 21.yüzyılın gençlerini yetiştiriyoruz hem de bu ülkenin kültürel mirasına, gelenek göreneklerine saygılı bireyler yetiştiriyoruz. Yetiştirdiğimiz pırıl pırıl gençler bu ülke için hizmet etmeye ve bayrağımızı sonsuza dek dalgalandırmaya devam edecek.” dedi.   Adana Final Okulları Genel Müdürü M.Turhan Orhan ise mezun olan öğrencilere bundan sonraki yaşamlarında ipuçlarının yer aldığı konuşmasında, “Final Ailesi olarak Adana’da 7. Mezunlarımızı uğurluyoruz. Öğrencilerimizi yetiştirirken çok emek verdik, ilmek ilmek dokuduk. Sorumluluğumuzun farkındayız, bize emanet edilen öğrencileri en iyi şekilde yetiştirip mezun etmenin gururunu yaşıyoruz.” dedi.  Adana Final Okulları’nın 7. yılını tamamlarken Türkiye’nin en önde gelen okullarından biri olduğunu vurgulayan Orhan, okul yöneticilerine, öğretmenlerine ve velilere de teşekkür etti.     Türk Bayrağı ve Final Okulları flamalarının devir teslimi, Final andının okunması ve mezun olan öğrencilere diplomalarının verilmesiyle devam eden törende daha sonra, Adana Final Anadolu Lisesi Birincisi Nilüfer Satar, Adana Final Fen Lisesi Birincisi Lerzan Gizir ve Ortaokul Birincisi Dila Nur Kaya mezuniyet kütüğüne plakalarını çaktı. Törende ayrıca YGS’de Türkiye derecesi yapan öğrencilerimiz ile TEOG 1 ve 2’de tüm soruları doğru yanıtlayan Esin Sultan Kepme de plaket ile ödüllendirildi. Törenler mezun öğrencilerin gelenek olduğu üzere keplerini havaya fırlatmasıyla sona erdi.    

 

Adana Final Okulları 7. Mezunlarını uğurladı. Adana Final Okulları’nın Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi bölümlerinden mezun olan öğrenciler için düzenlenen mezuniyet törenleri okul kampüsünde yapıldı.

 

Törenlere Final Eğitim Kurumları Genel Müdürü ve Adana Final Okulları Kurucusu Şevket Ertem, Adana Final Okulları Genel Müdürü M.Turhan Orhan’ın yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Çukurova Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, okul yöneticileri, öğretmenleri ve veliler katıldı.

 

Final Eğitim Kurumları Genel Müdürü ve Adana Final Okulları Kurucusu Şevket Ertem konuşmasında, 37 yıllık eğitimcilik hayatında yüz binlerce öğrenci mezun etmiş olmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek, eğitimin çok zor ve çetin bir süreç olduğunun bilincinde olduklarını vurguladı. Adana Final Okulları’nın 7.mezunlarını da kutlayan Ertem, “Bilimde, sanatta, sporda iz bırakan bireyler yetiştirmek için çaba sarf ediyoruz. Biz, hem 21.yüzyılın gençlerini yetiştiriyoruz hem de bu ülkenin kültürel mirasına, gelenek göreneklerine saygılı bireyler yetiştiriyoruz. Yetiştirdiğimiz pırıl pırıl gençler bu ülke için hizmet etmeye ve bayrağımızı sonsuza dek dalgalandırmaya devam edecek.” dedi.

 

Adana Final Okulları Genel Müdürü M.Turhan Orhan ise mezun olan öğrencilere bundan sonraki yaşamlarında ipuçlarının yer aldığı konuşmasında, “Final Ailesi olarak Adana’da 7. Mezunlarımızı uğurluyoruz. Öğrencilerimizi yetiştirirken çok emek verdik, ilmek ilmek dokuduk. Sorumluluğumuzun farkındayız, bize emanet edilen öğrencileri en iyi şekilde yetiştirip mezun etmenin gururunu yaşıyoruz.” dedi.  Adana Final Okulları’nın 7. yılını tamamlarken Türkiye’nin en önde gelen okullarından biri olduğunu vurgulayan Orhan, okul yöneticilerine, öğretmenlerine ve velilere de teşekkür etti.  

 

Türk Bayrağı ve Final Okulları flamalarının devir teslimi, Final andının okunması ve mezun olan öğrencilere diplomalarının verilmesiyle devam eden törende daha sonra, Adana Final Anadolu Lisesi Birincisi Nilüfer Satar, Adana Final Fen Lisesi Birincisi Lerzan Gizir ve Ortaokul Birincisi Dila Nur Kaya mezuniyet kütüğüne plakalarını çaktı. Törende ayrıca YGS’de Türkiye derecesi yapan öğrencilerimiz ile TEOG 1 ve 2’de tüm soruları doğru yanıtlayan Esin Sultan Kepme de plaket ile ödüllendirildi. Törenler mezun öğrencilerin gelenek olduğu üzere keplerini havaya fırlatmasıyla sona erdi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.