ADANA İÇİN PROJE AÇIKLAYAN YOK!

GÜNDEM 16.01.2019 - 18:24, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1237+ kez okundu.
 

ADANA İÇİN PROJE AÇIKLAYAN YOK!

Yerel seçimlere kısa bir zaman kala Adana’da, Cumhur ittifakı Büyükşehir belediye başkan adayı MHP’li Hüseyin Sözlü ile CHP ise Zeydan Karalar’la yarışacak.  YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATI! Görücüye çıkan iki aday da bugüne kadar, halka yapacakları projelerle ilgili bilgi vermedi. Şehirde yapacakları çalışmalara ilişkin ser verip sır vermeyen iki büyükşehir adayı adeta “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” diyor.  KARALAR MEYDANLA, SÖZLÜ KÖPRÜLERLE Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ilçede halen yapımı süren Kent Meydanı ile ön plana çıkmayı amaçlarken, MHP’nin adayı Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise, ulaşım ve altyapı ile şehre kazandırmayı planladığı köprülerle dikkat çekmeyi hedefliyor.

Yerel seçimlere kısa bir zaman kala Adana’da, Cumhur ittifakı Büyükşehir belediye başkan adayı MHP’li Hüseyin Sözlü ile CHP ise Zeydan Karalar’la yarışacak. 

YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATI!
Görücüye çıkan iki aday da bugüne kadar, halka yapacakları projelerle ilgili bilgi vermedi. Şehirde yapacakları çalışmalara ilişkin ser verip sır vermeyen iki büyükşehir adayı adeta “Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” diyor. 
KARALAR MEYDANLA, SÖZLÜ KÖPRÜLERLE
Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, ilçede halen yapımı süren Kent Meydanı ile ön plana çıkmayı amaçlarken, MHP’nin adayı Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ise, ulaşım ve altyapı ile şehre kazandırmayı planladığı köprülerle dikkat çekmeyi hedefliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.