ADANA İDMANYURDU'NUN ÜZÜNTÜSÜ SÜRÜYOR

SPOR 12.06.2017 - 11:23, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2063+ kez okundu.
 

ADANA İDMANYURDU'NUN ÜZÜNTÜSÜ SÜRÜYOR

Adana İdmanyurdu Kadın Futbol Takımı, 1.Lig’de tutunamadı ve bir alt kümeye düştü.
Kadınlar 1. Futbol Ligi’nde zor bir sezon geçiren ve aldığı kötü sonuçlar neticesinde bir alt kümeye düşen Adana İdmanyurdu büyük üzüntü yaşıyor. Kulüp Başkanı Metin Taylancı, Adana spor kamuoyunun kendilerine yeterince destek vermediğini söyledi. Taylancı, “Ligin başında istediğimiz oyuncuları alamadık. Ekonomik sebeplerle normalde kadromuz bu ligi götürürdü ama biraz da inandığımız bazı oyuncular ellerini taşın altına koymadı. Yani gerçek oyuncu kimlikleriyle mücadele edemediler. Bu yüzden 25 yıllık kulüp ilk defa küme düştü. Canımız sağ olsun. Her zaman söyledim yine söylüyorum; İlla ki arkadaşınız, yoksa kardeşiniz belediye başkanı olacak ya da siyasi kimlikli olup bu işi yapacaksınız. Şu an görüntü bu. Bizler her zaman spora evrensel bir bakış açısı ile bakmak istedik olmadı” diye konuştu.  
Adana İdmanyurdu Kadın Futbol Takımı, 1.Lig’de tutunamadı ve bir alt kümeye düştü.

Kadınlar 1. Futbol Ligi’nde zor bir sezon geçiren ve aldığı kötü sonuçlar neticesinde bir alt kümeye düşen Adana İdmanyurdu büyük üzüntü yaşıyor.

Kulüp Başkanı Metin Taylancı, Adana spor kamuoyunun kendilerine yeterince destek vermediğini söyledi. Taylancı,

“Ligin başında istediğimiz oyuncuları alamadık. Ekonomik sebeplerle normalde kadromuz bu ligi götürürdü ama biraz da inandığımız bazı oyuncular ellerini taşın altına koymadı. Yani gerçek oyuncu kimlikleriyle mücadele edemediler. Bu yüzden 25 yıllık kulüp ilk defa küme düştü. Canımız sağ olsun. Her zaman söyledim yine söylüyorum; İlla ki arkadaşınız, yoksa kardeşiniz belediye başkanı olacak ya da siyasi kimlikli olup bu işi yapacaksınız. Şu an görüntü bu. Bizler her zaman spora evrensel bir bakış açısı ile bakmak istedik olmadı” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.