Adana işgal altında!

GÜNDEM 19.08.2019 - 18:11, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2228+ kez okundu.
 

Adana işgal altında!

  İşsizlik, yoksulluk, kredi kartı batağı, çarpık kentleşme gibi konularda başı çeken illerden biri olan Adana, şimdi de işgallerle dikkat çekiyor.  KAPANIN ELİNDE KALIYOR Şehrin göbeğindeki işgaller bile görmezden geliniyor. Şehirde adeta bir otorite boşluğu var.  Kaldırımlar işgal altında. Kullanılmayan ve yıkımı beklenen cadde üzerlerindeki binalar bile işgal edilmiş halde. Nerede boş yer varsa kapanın elinde kalıyor.  HİZMET YOK  İşgallerin yanı sıra trafik keşmekeşi, otopark sıkıntısı, yerinde dönüşümlerin yarattığı betonlaşma gibi sorunlar da dikkat çekiyor. Şehirde hizmetler adeta durdu. Çöp toplamak ve bozuk yol onarımı ile bazı bölgelerde yola asfalt dökme dışında neredeyse tek hizmet yok. 

 

İşsizlik, yoksulluk, kredi kartı batağı, çarpık kentleşme gibi konularda başı çeken illerden biri olan Adana, şimdi de işgallerle dikkat çekiyor. 
KAPANIN ELİNDE KALIYOR
Şehrin göbeğindeki işgaller bile görmezden geliniyor. Şehirde adeta bir otorite boşluğu var.  Kaldırımlar işgal altında. Kullanılmayan ve yıkımı beklenen cadde üzerlerindeki binalar bile işgal edilmiş halde. Nerede boş yer varsa kapanın elinde kalıyor. 
HİZMET YOK 
İşgallerin yanı sıra trafik keşmekeşi, otopark sıkıntısı, yerinde dönüşümlerin yarattığı betonlaşma gibi sorunlar da dikkat çekiyor. Şehirde hizmetler adeta durdu. Çöp toplamak ve bozuk yol onarımı ile bazı bölgelerde yola asfalt dökme dışında neredeyse tek hizmet yok. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.