"Adana Kız Lisesi Pansiyonunda Kalacak Öğrencilere Bandolu Karşılama"

18.09.2017 - 15:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2536+ kez okundu.
 

"Adana Kız Lisesi Pansiyonunda Kalacak Öğrencilere Bandolu Karşılama"

    Adana Kız Lisesinde Ortaöğretime yeni yerleşen 9. sınıf öğrencileri ve pansiyona yeni yerleşen pansiyon öğrencilerinin okula ve pansiyona uyumlarını sağlamak için yapılan programda bandolu müzikler eşliğinde veliler ve öğrenciler karşılanarak pansiyon gezildi. Program hakkında velileri ve öğrencileri bilgilendiren kız lisesi okul müdürü Yıldız Akman konuşmasında: “Ortaöğretim kurumlarında eğitim öğretime başlayan 9 uncu sınıf öğrencileri ile pansiyonda kalan öğrencilerin; öğrenim görecekleri okul hakkında bilgilendirilmesi, akademik ve mesleki gelişimlerinin desteklenmesi, öğrencilere yeni girdikleri eğitim ortamına kısa sürede uyum sağlamalarına katkıda bulunacak becerilerin kazandırılması ve koruyucu bir eğitim ortamının oluşturulması amaçlarıyla bu yıl uyum programı hazırlanmıştır. Saygıdeğer anneler, babalar ve sevgili öğrenciler, sizinle tanışmak, öğrencilerimizle belletmen öğretmenleri tanıştırmak, size ve öğrencilerimize pansiyonu tanıtmak, pansiyonun işleyişi hakkında bilgiler vermek ve öğrencilerimizin birbirleri ile tanışmaları için etkinlikler düzenledik. Adana Kız Lisesi okul ve pansiyon sınırları içerisinde en çok duyacağınız kelime sevgi olacak. En çok yaşayacağınız duygu ise bunun için şükretmek olacak. Çünkü burada arkadaşlık değil, dostluklar var. Burada öğretmenler, rehberler var. Burada yöneticiler, dinlemeye hazır büyükleriniz var. Sevgili öğrenciler, pansiyonumuz artık sizin evinizden sonraki ikinci yuvanız. Burada kullanacağınız her eşyayı öz malınız gibi benimseyip özenli olmalısınız. Belletici öğretmenler burada sizlere rehberlik eden, gerekli durumlarda çekinmeden danışabileceğiniz ve bilgilendireceğiniz kişilerdir. Okul idaresi tarafından yönetmeliğe uygun olarak belirlenmiş olan kurallara uymalısınız. Pansiyonun ortak yaşama alanı olduğunu unutmamalısınız. Kurallara ve vakit çizelgesine azami gayret göstermelisiniz. Bizler başta şahsım olmak üzere diğer idareci arkadaşlarım, öğretmen arkadaşlarım ve diğer tüm personel, siz sevgili öğrencilerimize “Hoş geldiniz” diyoruz.  Bizlere her zaman destek olan İl Milli Eğitim Müdürümüze, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ediyor ve en güzel duygu ve dileklerle yeni eğitim öğretim yılınızı tebrik ediyorum.” Dedi.  

 

 

Adana Kız Lisesinde Ortaöğretime yeni yerleşen 9. sınıf öğrencileri ve pansiyona yeni yerleşen pansiyon öğrencilerinin okula ve pansiyona uyumlarını sağlamak için yapılan programda bandolu müzikler eşliğinde veliler ve öğrenciler karşılanarak pansiyon gezildi. Program hakkında velileri ve öğrencileri bilgilendiren kız lisesi okul müdürü Yıldız Akman konuşmasında: “Ortaöğretim kurumlarında eğitim öğretime başlayan 9 uncu sınıf öğrencileri ile pansiyonda kalan öğrencilerin; öğrenim görecekleri okul hakkında bilgilendirilmesi, akademik ve mesleki gelişimlerinin desteklenmesi, öğrencilere yeni girdikleri eğitim ortamına kısa sürede uyum sağlamalarına katkıda bulunacak becerilerin kazandırılması ve koruyucu bir eğitim ortamının oluşturulması amaçlarıyla bu yıl uyum programı hazırlanmıştır.

Saygıdeğer anneler, babalar ve sevgili öğrenciler, sizinle tanışmak, öğrencilerimizle belletmen öğretmenleri tanıştırmak, size ve öğrencilerimize pansiyonu tanıtmak, pansiyonun işleyişi hakkında bilgiler vermek ve öğrencilerimizin birbirleri ile tanışmaları için etkinlikler düzenledik.

Adana Kız Lisesi okul ve pansiyon sınırları içerisinde en çok duyacağınız kelime sevgi olacak. En çok yaşayacağınız duygu ise bunun için şükretmek olacak. Çünkü burada arkadaşlık değil, dostluklar var. Burada öğretmenler, rehberler var. Burada yöneticiler, dinlemeye hazır büyükleriniz var.

Sevgili öğrenciler, pansiyonumuz artık sizin evinizden sonraki ikinci yuvanız. Burada kullanacağınız her eşyayı öz malınız gibi benimseyip özenli olmalısınız. Belletici öğretmenler burada sizlere rehberlik eden, gerekli durumlarda çekinmeden danışabileceğiniz ve bilgilendireceğiniz kişilerdir. Okul idaresi tarafından yönetmeliğe uygun olarak belirlenmiş olan kurallara uymalısınız. Pansiyonun ortak yaşama alanı olduğunu unutmamalısınız. Kurallara ve vakit çizelgesine azami gayret göstermelisiniz. Bizler başta şahsım olmak üzere diğer idareci arkadaşlarım, öğretmen arkadaşlarım ve diğer tüm personel, siz sevgili öğrencilerimize “Hoş geldiniz” diyoruz.  Bizlere her zaman destek olan İl Milli Eğitim Müdürümüze, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerine teşekkür ediyor ve en güzel duygu ve dileklerle yeni eğitim öğretim yılınızı tebrik ediyorum.” Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.