"Adana lezzet festivali" hazırlıkları devam ediyor

GÜNDEM 09.10.2018 - 17:11, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1966+ kez okundu.
 

"Adana lezzet festivali" hazırlıkları devam ediyor

Adana Valiliği'nin himayelerinde ilki geçen yıl düzenlenen ve yoğun ilgi gören "Adana Lezzet Festivali"ne yönelik güvenlik toplantısı, Vali Mahmut Demirtaş'ın başkanlığında gerçekleştirildi. Vali Mahmut Demirtaş, alınan güvenlik önlemlerinin tüm ayrıntılarıyla değerlendirildiği toplantının ardından ilgili kurul yetkilileriyle "Adana Lezzet Festivali"nin gerçekleştirileceği alanda incelemede bulundu ve festivalin en güzel şekilde gerçekleşmesi için gerekli tüm hassasiyetin gösterilmesini istedi. Vali Demirtaş, bu vesileyle yerli ve yabancı tüm lezzet tutkunlarını, bu yıl 12-13 ve 14 Ekim 2018 tarihlerinde düzenlenecek olan "Adana Lezzet Festivali"ne davet ettiğini sözlerine ekledi.  

Adana Valiliği'nin himayelerinde ilki geçen yıl düzenlenen ve yoğun ilgi gören "Adana Lezzet Festivali"ne yönelik güvenlik toplantısı, Vali Mahmut Demirtaş'ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Vali Mahmut Demirtaş, alınan güvenlik önlemlerinin tüm ayrıntılarıyla değerlendirildiği toplantının ardından ilgili kurul yetkilileriyle "Adana Lezzet Festivali"nin gerçekleştirileceği alanda incelemede bulundu ve festivalin en güzel şekilde gerçekleşmesi için gerekli tüm hassasiyetin gösterilmesini istedi.

Vali Demirtaş, bu vesileyle yerli ve yabancı tüm lezzet tutkunlarını, bu yıl 12-13 ve 14 Ekim 2018 tarihlerinde düzenlenecek olan "Adana Lezzet Festivali"ne davet ettiğini sözlerine ekledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.