ADANA LEZZET FESTİVALİ’NE SOLO TÜRK EKİBİ DE GELİYOR!

GÜNDEM 13.09.2018 - 14:43, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 3382+ kez okundu.
 

ADANA LEZZET FESTİVALİ’NE SOLO TÜRK EKİBİ DE GELİYOR!

F-16’LARLA UÇUYORLAR  Türk Hava Kuvvetlerinin sahip olduğu modern ve yüksek performanslı F-16 uçağının kabiliyetlerini, kullanımı için gereken yüksek seviyedeki bilgi ve beceriyi izleyiciye bir gösteri şeklinde sunan “Solo Türk” ekibi, Adana Lezzet Festivali’nin gerçekleştirileceği hafta Adana’ya geliyor.  SEYHAN NEHRİ ÜZERİNDE GÖSTERİ  Vali Mahmut Demirtaş, yaptığı açıklamada, Solo Türk ekibinin merkez Seyhan ilçesi Merkez Park içinde açılacak ve 3 gün sürecek Adana Lezzet Festivali’nin ikinci günü olan 13 Ekim Cumartesi Seyhan nehri üzerinde bir gösteri uçuşu gerçekleştireceğini söyledi. Solo Türk, gösteri uçuşlarını tek kişilik F-16’larda icra ediyor.

F-16’LARLA UÇUYORLAR 
Türk Hava Kuvvetlerinin sahip olduğu modern ve yüksek performanslı F-16 uçağının kabiliyetlerini, kullanımı için gereken yüksek seviyedeki bilgi ve beceriyi izleyiciye bir gösteri şeklinde sunan “Solo Türk” ekibi, Adana Lezzet Festivali’nin gerçekleştirileceği hafta Adana’ya geliyor. 
SEYHAN NEHRİ ÜZERİNDE GÖSTERİ 
Vali Mahmut Demirtaş, yaptığı açıklamada, Solo Türk ekibinin merkez Seyhan ilçesi Merkez Park içinde açılacak ve 3 gün sürecek Adana Lezzet Festivali’nin ikinci günü olan 13 Ekim Cumartesi Seyhan nehri üzerinde bir gösteri uçuşu gerçekleştireceğini söyledi. Solo Türk, gösteri uçuşlarını tek kişilik F-16’larda icra ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.