ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı,

SİYASET 19.05.2018 - 07:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1866+ kez okundu.
 

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı,

      ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı,     Türkiye Kamu Sendikaları Konfederasyonu’na (Türkiye Kamu-Sen) bağlı Adana şube başkanları, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’yı ziyaret ettiler. Ziyarette, çalışma şartları ve sendikacılık faaliyetleri üzerinde değerlendirmeler yapılırken, ülke gündemi de sohbet konusu edildi.   MHP İl Başkanı Bünyamin Avcı, “İnsanlığın var olduğu günden bu yana emek ve alın teri kutsaldır. Üreten, yorulan, emek veren tüm çalışanlarımız, döktükleri alın terleriyle ülkemiz hesabına artı bir değerin hasadını yapmaktadır ve bu bizim için kıymetlidir. Tüm bunların yanında her şart altında ‘Önce ülkem ve milletim’ diyebilmek; vatanımız, milletimiz, ezanımız, bayrağımız için sarsılmaz bir duruşu temsil edebilmek ise, daha da kıymetlidir.” şeklinde konuştu.   Başkan Avcı, devamla “İşte Türkiye Kamu-Sen mensupları, burada farklıdır. Türkiye Kamu-Sen ve bağlı sendikalar; ilkeli, kararlı ve cesur sendikacılığın yüz akı olarak bilinir ama aynı zamanda, milletimizin maddi manevi tüm değerleri daiam zirdeve tutar.     Türk sendikacılık tarihinin yüz akı olarak      

 

 

 

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı,

 

 

Türkiye Kamu Sendikaları Konfederasyonu’na (Türkiye Kamu-Sen) bağlı Adana şube başkanları, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’yı ziyaret ettiler. Ziyarette, çalışma şartları ve sendikacılık faaliyetleri üzerinde değerlendirmeler yapılırken, ülke gündemi de sohbet konusu edildi.

 

MHP İl Başkanı Bünyamin Avcı, “İnsanlığın var olduğu günden bu yana emek ve alın teri kutsaldır. Üreten, yorulan, emek veren tüm çalışanlarımız, döktükleri alın terleriyle ülkemiz hesabına artı bir değerin hasadını yapmaktadır ve bu bizim için kıymetlidir. Tüm bunların yanında her şart altında ‘Önce ülkem ve milletim’ diyebilmek; vatanımız, milletimiz, ezanımız, bayrağımız için sarsılmaz bir duruşu temsil edebilmek ise, daha da kıymetlidir.” şeklinde konuştu.

 

Başkan Avcı, devamla “İşte Türkiye Kamu-Sen mensupları, burada farklıdır. Türkiye Kamu-Sen ve bağlı sendikalar; ilkeli, kararlı ve cesur sendikacılığın yüz akı olarak bilinir ama aynı zamanda, milletimizin maddi manevi tüm değerleri daiam zirdeve tutar.

 

 

Türk sendikacılık tarihinin yüz akı olarak

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.