ADANA’NIN KADERİNİ VEKİLLER DEĞİŞTİREBİLİR!

GÜNDEM 06.04.2021 - 17:41, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:20 2662+ kez okundu.
 

ADANA’NIN KADERİNİ VEKİLLER DEĞİŞTİREBİLİR!

MHP Seyhan İlçe Başkanı Baha Bener:
  Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan İlçe Başkanı Baha Bener, şehrin kaderini etkileyecek konularda tüm milletvekillerinin ortak hareket etmesinin Adana’nın her yönden gelişip değişmesine kapı açacağını söyledi.  Baha Bener, partisinin Seyhan ilçe başkan yardımcıları Ahmet Kocahan, Alparslan Karaca ve Adil Çimen’le gazetemizi ziyaret ederek, Egemen Gazetesi Kurucusu Hakan Denizli ile görüştü.  MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin “Vatan sevdalısı olsun herkesle birlikte oluruz” sözlerine atıfta bulunan Bener, Türkiye’nin her zamankinden fazla birlik ve beraberlik ile dayanışmaya ihtiyacı olduğuna dikkat çekti.  Baha Bener, Dünya’ya Çin’den yayılan koronavirüsle salgında ülkemizin sağlık hizmetleri konusunda başarılı bir grafik çizdiğine vurgu yaparak, hükümetin bu konuda attığı adımların da önemli olduğunun altını çizdi.  Seyhan Belediyesi’nin gerçekleştirdiği hizmetlerin yetersizliğinden yakınan Bener, “Bir yıldan fazladır ağır salgın dönemi yaşıyoruz. Belediyelerin vatandaşın yükünü hafifletecek çalışmalara imza atmalarını bekleriz” dedi.  Partisinin Seyhan Belediyesi meclis üyeleri Şehmus Uçar ile Serkan Çelik’in ellerinden gelen çalışmalara imza attıklarına değinen Bener, belediyedeki yolsuzluk olaylarına ilişkin de iki kez suç duyurusunda bulunduklarını anımsattı.  Bener, pandemi kuralları gereği ziyaretleri ertelemek ve vatandaşla buluşma toplantılarını askıya almak zorunda kaldıklarını ifade ederek, “Temennimiz bir an önce salgından öncesine dönmek. Herkese büyük görev düşüyor.” ifadelerini kullandı.
MHP Seyhan İlçe Başkanı Baha Bener:

 

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Seyhan İlçe Başkanı Baha Bener, şehrin kaderini etkileyecek konularda tüm milletvekillerinin ortak hareket etmesinin Adana’nın her yönden gelişip değişmesine kapı açacağını söyledi. 
Baha Bener, partisinin Seyhan ilçe başkan yardımcıları Ahmet Kocahan, Alparslan Karaca ve Adil Çimen’le gazetemizi ziyaret ederek, Egemen Gazetesi Kurucusu Hakan Denizli ile görüştü. 
MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin “Vatan sevdalısı olsun herkesle birlikte oluruz” sözlerine atıfta bulunan Bener, Türkiye’nin her zamankinden fazla birlik ve beraberlik ile dayanışmaya ihtiyacı olduğuna dikkat çekti. 
Baha Bener, Dünya’ya Çin’den yayılan koronavirüsle salgında ülkemizin sağlık hizmetleri konusunda başarılı bir grafik çizdiğine vurgu yaparak, hükümetin bu konuda attığı adımların da önemli olduğunun altını çizdi. 
Seyhan Belediyesi’nin gerçekleştirdiği hizmetlerin yetersizliğinden yakınan Bener, “Bir yıldan fazladır ağır salgın dönemi yaşıyoruz. Belediyelerin vatandaşın yükünü hafifletecek çalışmalara imza atmalarını bekleriz” dedi. 
Partisinin Seyhan Belediyesi meclis üyeleri Şehmus Uçar ile Serkan Çelik’in ellerinden gelen çalışmalara imza attıklarına değinen Bener, belediyedeki yolsuzluk olaylarına ilişkin de iki kez suç duyurusunda bulunduklarını anımsattı. 
Bener, pandemi kuralları gereği ziyaretleri ertelemek ve vatandaşla buluşma toplantılarını askıya almak zorunda kaldıklarını ifade ederek, “Temennimiz bir an önce salgından öncesine dönmek. Herkese büyük görev düşüyor.” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.