“Adana’nın geleceği Müreffeh olacaktır!”

SİYASET 02.03.2018 - 12:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1984+ kez okundu.
 

“Adana’nın geleceği Müreffeh olacaktır!”

Lider Devlet Bahçeli, “Adana, milli hislerimizi her zaman zirvelerde yaşayan ve yaşatan, çok önem verdiğimiz bir ilimizdir. Adana’nın geleceği daha müreffeh olacaktır. Adana’ya ilişkin bu hedef; milliyetçi, üretken hizmet anlayışımızın menzili içindedir.” dedi.
    Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Bünyamin Avcı, “Ömrünü; devletimizin ve milletimizin bekasına vakfeden, bu uğurda yüksek sabır, metanet ve cesaretle mücadele veren, feraset ve basiretle milletimize ışık tutan Türk Dünyasının Bilge Lideri Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin yanında ve arkasında durmaktan büyük onur duyuyoruz.” şeklinde konuştu.     ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli “Adanalı hemşehrilerimiz ve hayatlarını bu ilimizde idame ettiren değerli vatandaşlarımız bizi memnun etmiştir; inşallah bu memnuniyetimiz devam edecektir.” dedi. ADANA ÇOK ÖNEM VERDİĞİMİZ İLİMİZDİR MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Ankara’ya yaptığı ziyarette Genel Başkan Devlet Bahçeli tarafından kabul edildi. Kabulde, Adana’da yapılan çalışmalar hakkında bilgiler sunan Avcı’ya MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Adana, milli hislerimizi her zaman zirvelerde yaşayan ve yaşatan, çok önem verdiğimiz bir ilimizdir. Adanalı hemşehrilerimiz ve hayatlarını bu ilimizde idame ettiren değerli vatandaşlarımız bizi memnun etmiştir; inşallah bu memnuniyetimiz devam edecektir. Adana’nın geleceği daha müreffeh olacaktır. Adana’ya ilişkin bu hedef, milliyetçi üretken hizmet anlayışımızın menzili içindedir. Hemşehrilerimize çok selam söyleyiniz ve onlara daima en iyi hizmeti sunmanın gayreti içinde olunuz.” dedi. AVCI: BÜYÜK ONUR DUYUYORUZ Avcı, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey’e, şahsımı kabullerinde Adana teşkilatları olarak emir ve talimatlarına hazır olduğumuzu arz ettim. Kendileri de memnuniyetlerini ifade buyurdular. Sayın Genel Başkanımız, ülkemiz ve milletimiz için büyük şans; Allah başımızdan eksik etmesin. Ömrünü; devletimizin ve milletimizin bekasına vakfeden, bu uğurda yüksek sabır, metanet ve cesaretle mücadele veren, feraset ve basiretle milletimize ışık tutan Türk Dünyasının Bilge Lideri Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin yanında ve arkasında durmaktan büyük onur duyuyoruz.” şeklinde konuştu. DİVAN HEYETİNE, VEKİLLERE VE KILAVUZ’A ZİYARET MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’ya Ankara ziyaretinde İl Sekreteri Rüçhan İlvan, İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Zorba ve İl Muhasibi Ziya Yamaç eşlik ettiler. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman’ı, Genel Başkan Yardımcıları Ruhsar Demirel ve Sadir Durmaz’ı, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’u da ziyaret eden MHP Adana heyeti, TBMM’de ise MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz ile de bir araya gelerek görüştüler.  
Lider Devlet Bahçeli, “Adana, milli hislerimizi her zaman zirvelerde yaşayan ve yaşatan, çok önem verdiğimiz bir ilimizdir. Adana’nın geleceği daha müreffeh olacaktır. Adana’ya ilişkin bu hedef; milliyetçi, üretken hizmet anlayışımızın menzili içindedir.” dedi.

 

 

Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Bünyamin Avcı, “Ömrünü; devletimizin ve milletimizin bekasına vakfeden, bu uğurda yüksek sabır, metanet ve cesaretle mücadele veren, feraset ve basiretle milletimize ışık tutan Türk Dünyasının Bilge Lideri Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin yanında ve arkasında durmaktan büyük onur duyuyoruz.” şeklinde konuştu.

 

 

ADANA – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli “Adanalı hemşehrilerimiz ve hayatlarını bu ilimizde idame ettiren değerli vatandaşlarımız bizi memnun etmiştir; inşallah bu memnuniyetimiz devam edecektir.” dedi.

ADANA ÇOK ÖNEM VERDİĞİMİZ İLİMİZDİR

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Ankara’ya yaptığı ziyarette Genel Başkan Devlet Bahçeli tarafından kabul edildi. Kabulde, Adana’da yapılan çalışmalar hakkında bilgiler sunan Avcı’ya MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Adana, milli hislerimizi her zaman zirvelerde yaşayan ve yaşatan, çok önem verdiğimiz bir ilimizdir. Adanalı hemşehrilerimiz ve hayatlarını bu ilimizde idame ettiren değerli vatandaşlarımız bizi memnun etmiştir; inşallah bu memnuniyetimiz devam edecektir. Adana’nın geleceği daha müreffeh olacaktır. Adana’ya ilişkin bu hedef, milliyetçi üretken hizmet anlayışımızın menzili içindedir. Hemşehrilerimize çok selam söyleyiniz ve onlara daima en iyi hizmeti sunmanın gayreti içinde olunuz.” dedi.

AVCI: BÜYÜK ONUR DUYUYORUZ

Avcı, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey’e, şahsımı kabullerinde Adana teşkilatları olarak emir ve talimatlarına hazır olduğumuzu arz ettim. Kendileri de memnuniyetlerini ifade buyurdular. Sayın Genel Başkanımız, ülkemiz ve milletimiz için büyük şans; Allah başımızdan eksik etmesin. Ömrünü; devletimizin ve milletimizin bekasına vakfeden, bu uğurda yüksek sabır, metanet ve cesaretle mücadele veren, feraset ve basiretle milletimize ışık tutan Türk Dünyasının Bilge Lideri Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin yanında ve arkasında durmaktan büyük onur duyuyoruz.” şeklinde konuştu.

DİVAN HEYETİNE, VEKİLLERE VE KILAVUZ’A ZİYARET

MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı’ya Ankara ziyaretinde İl Sekreteri Rüçhan İlvan, İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Zorba ve İl Muhasibi Ziya Yamaç eşlik ettiler. MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman’ı, Genel Başkan Yardımcıları Ruhsar Demirel ve Sadir Durmaz’ı, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz’u da ziyaret eden MHP Adana heyeti, TBMM’de ise MHP MYK Üyesi Adana Milletvekili Muharrem Varlı, MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz ile de bir araya gelerek görüştüler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.