Adana'nın sigortacılık haritası açıklandı

DÜNYA 14.09.2018 - 13:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2924+ kez okundu.
 

Adana'nın sigortacılık haritası açıklandı

Türkiye’de 150 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren ve dünyanın önde gelen sigorta kuruluşlarından olan Generali Sigorta, Adana’nın sigortacılık haritasını açıkladı. Generali Sigorta’nın Adana müşterilerinin %50’si 45 yaş altındaki bireylerden oluşurken, genel yaş ortalaması 47 olarak gözlemlendi. Adanalıların en çok tercih ettiği sigortacılık ürün ve hizmetleri zorunlu trafik sigortası, zorunlu deprem sigortası (DASK) ve kasko sigortası oldu. Trafik sigortası ilk sırada Generali verilerine göre, Adanalıların en çok tercih ettiği sigortacılık ürün ve hizmeti zorunlu trafik sigortası olurken; %45’i trafik sigortası, %21’i Zorunlu Deprem Sigortası (DASK), %14’ü ise kasko sigortası aldı. Kadınların oranı %27 Adanalı Generali müşterilerinin online ve acente kanalı üzerinden sigortacılık ürünlerini alma yüzdelerine göz atıldığında, %27 kadın, %73 erkek dağılımı göz göze çarpıyor.

Türkiye’de 150 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren ve dünyanın önde gelen sigorta kuruluşlarından olan Generali Sigorta, Adana’nın sigortacılık haritasını açıkladı. Generali Sigorta’nın Adana müşterilerinin %50’si 45 yaş altındaki bireylerden oluşurken, genel yaş ortalaması 47 olarak gözlemlendi. Adanalıların en çok tercih ettiği sigortacılık ürün ve hizmetleri zorunlu trafik sigortası, zorunlu deprem sigortası (DASK) ve kasko sigortası oldu.

Trafik sigortası ilk sırada

Generali verilerine göre, Adanalıların en çok tercih ettiği sigortacılık ürün ve hizmeti zorunlu trafik sigortası olurken; %45’i trafik sigortası, %21’i Zorunlu Deprem Sigortası (DASK), %14’ü ise kasko sigortası aldı.

Kadınların oranı %27

Adanalı Generali müşterilerinin online ve acente kanalı üzerinden sigortacılık ürünlerini alma yüzdelerine göz atıldığında, %27 kadın, %73 erkek dağılımı göz göze çarpıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.