Adana OSB’den eğitime destek

KÜLTÜR-SANAT 29.09.2017 - 13:25, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2585+ kez okundu.
 

Adana OSB’den eğitime destek

  Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (OSB), her yıl olduğu gibi bu yıl da eğitime desteğini sürdürüyor. Adana OSB Başkanlığınca, Sarıçam ilçesine bağlı Suluca Mahallesi’ndeki Şehit Mustafa Sarı İlköğretim Okulu’nda öğrencilere kırtasiye malzemesi dağıtıldı. Okula yeni başlayan çocukların hem okula alışma sürecinde destek olmak, hem de okulu ve okumayı sevmelerini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen kırtasiye malzemesi dağıtım programına Okul Müdürü Bilal Gök de eşlik etti. Adana OSB Başkanlığınca görevlendirilen ekip tarafından dağıtılan boyama kitabı, kalem, silgi, açacak gibi kırtasiye malzemeleri ile mutlu olan çocuklara meyve suyu ile kek de ikram edildi.

 

Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (OSB), her yıl olduğu gibi bu yıl da eğitime desteğini sürdürüyor.

Adana OSB Başkanlığınca, Sarıçam ilçesine bağlı Suluca Mahallesi’ndeki Şehit Mustafa Sarı İlköğretim Okulu’nda öğrencilere kırtasiye malzemesi dağıtıldı.

Okula yeni başlayan çocukların hem okula alışma sürecinde destek olmak, hem de okulu ve okumayı sevmelerini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen kırtasiye malzemesi dağıtım programına Okul Müdürü Bilal Gök de eşlik etti.

Adana OSB Başkanlığınca görevlendirilen ekip tarafından dağıtılan boyama kitabı, kalem, silgi, açacak gibi kırtasiye malzemeleri ile mutlu olan çocuklara meyve suyu ile kek de ikram edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.