Adana Pide, görkemli bir törenle açıldı

GÜNDEM 13.12.2017 - 11:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 908+ kez okundu.
 

Adana Pide, görkemli bir törenle açıldı

Adana Pide’nin açılış kurdelesini Başkan Sözlü kesti Açılış kurdelesini Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Emekli Büyükelçi Deniz Bölükbaşı ile birlikte kesti   GÖRKEMLİ VE YOĞUN KATILIMLI AÇILIŞ Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Pide’nin açılış törenine katıldı. Gazipaşa Bulvarı’nda Adanalıların damak tadına hizmet etmeye hazır bulunan ve kentin en gözde pide restoranı olmaya aday Adana Pide, vyoğun katılımlı ve görkemli bir açılış törenine ev sahipliği yaptı. Açılış kurdelesini Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, MHP Eski Genel Başkan Yardımcısı, Emekli Büyükelçi Deniz Bölükbaşı ve ASKİ Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu ile birlikte kesti. Kurdele kesimi esnasında konuşan Başkan Hüseyin Sözlü, işletmenin hayırlı uğurlu olmasını temenni ederken, işletme sahibi Reis Sözlü’nün kızı minik Zeynep için de hayırlı bir rızk kapısı olmasını dilediğini ifade etti.   25’NCİ YILLARINI KUTLADILAR Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor ve Basın Yayın Daire Başkanı Halil Hızlısoy ve Adana Pide işletme sahibi Reis Sözlü ile dostluklarının yirmi beşinci yılına özel bir pasta kesildi. Pasta kesimi sonrası Hızlısoy’un, Reis Sözlü’ye ‘veresiye satan, peşin satan’ tiplemelerinin bulunduğu tabloyu armağan etmesi, açılışa katılanların yüzünde tebessüm oluşturdu.  

Adana Pide’nin açılış kurdelesini Başkan Sözlü kesti

Açılış kurdelesini Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Emekli Büyükelçi Deniz Bölükbaşı ile birlikte kesti

 

GÖRKEMLİ VE YOĞUN KATILIMLI AÇILIŞ

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Adana Pide’nin açılış törenine katıldı. Gazipaşa Bulvarı’nda Adanalıların damak tadına hizmet etmeye hazır bulunan ve kentin en gözde pide restoranı olmaya aday Adana Pide, vyoğun katılımlı ve görkemli bir açılış törenine ev sahipliği yaptı. Açılış kurdelesini Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, MHP Eski Genel Başkan Yardımcısı, Emekli Büyükelçi Deniz Bölükbaşı ve ASKİ Genel Müdürü Hüseyin Oprukçu ile birlikte kesti. Kurdele kesimi esnasında konuşan Başkan Hüseyin Sözlü, işletmenin hayırlı uğurlu olmasını temenni ederken, işletme sahibi Reis Sözlü’nün kızı minik Zeynep için de hayırlı bir rızk kapısı olmasını dilediğini ifade etti.

 

25’NCİ YILLARINI KUTLADILAR

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Adana Büyükşehir Belediyesi Gençlik Spor ve Basın Yayın Daire Başkanı Halil Hızlısoy ve Adana Pide işletme sahibi Reis Sözlü ile dostluklarının yirmi beşinci yılına özel bir pasta kesildi. Pasta kesimi sonrası Hızlısoy’un, Reis Sözlü’ye ‘veresiye satan, peşin satan’ tiplemelerinin bulunduğu tabloyu armağan etmesi, açılışa katılanların yüzünde tebessüm oluşturdu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.