ADANA POLİS 15 GÜNDE OLAYI ÇÖZDÜ

GÜNDEM 07.06.2019 - 12:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2441+ kez okundu.
 

ADANA POLİS 15 GÜNDE OLAYI ÇÖZDÜ

Gazetemiz Kurucusu Hakan Denizli’ye kızı ile torununun gözleri önünde silahlı saldırıda bulunan tetikçi 24 yaşındaki Tuncay Alparslan yakalandı. Polis, tetikçi ile birlikte 4 kişiyi gözaltına aldı.
DENİZLİ’Yİ VURAN TETİKÇİ YAKALANDI   Gazetemiz Kurucusu Hakan Denizli’ye kızı ile torununun gözleri önünde silahlı saldırıda bulunan tetikçi 24 yaşındaki Tuncay Alparslan yakalandı. Polis, tetikçi ile birlikte 4 kişiyi gözaltına aldı. Olay,  24 Mayıs Cuma günü saat 08.20 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Evren Siteleri önünde yaşandı. Gazetemiz kurucusu Hakan Denizli, işyerine gelmek üzere kızı Sıla Başak ve torunu Ayaz ile birlikte otomobiline bindi. Bu sırada, Hakan Denizli, aynadan kendilerine doğru yaklaştığını gördüğü saldırgandan korunmak için otomobilin camını kapatmak istedi. Ancak saldırgan kendisinden önce davranıp aracın ön camından uzattığı silahla Denizli’yi sol bacağından iki kurşunla vurdu. Denizli, kızı ve torunun gözleri önünde silahla yaralanıp araçtan yere düştü. Aynı zamanda gazetemiz imtiyaz sahibi Sıla Başak’ın bağırması üzerine çevredekiler, sağlık ekipleri ile polisi aradı. Torunu 4 yaşındaki Ayaz ise bu sırada “Dedem öldü” diyerek ağladı. Acil yardım ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Seyhan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Hakan Denizli, burada iki ameliyat geçirdi, bacağına platin takıldı. Denizli’nin yaralanmasının ardından bazı partilerle sivil toplum kuruluşları ayağa kalktı. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli’ye yapılan saldırının asla kabul edilemeyeceğini belirterek bu saldırının arkasındaki güçlerin bulunmasını istedi. Türkiye Yayıncılar Birliği, Türkiye Gazeteciler Sendikası, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti, Adana Barosu ile Adana ESOB da saldırıyı kınadı. Olayın ardından faillerin bulunacağını söyleyen Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Denizli’ye geçmiş olsun dileklerini iletti. Emniyet Müdürü Zafer Aktaş da failin eşkalinin belirlendiğini yakalanmasının an meselesi olduğunu söyledi. Gazetemiz Kurucusu Hakan Denizli’yi vuran tetikçi ile ona yardım ve yataklık edenlerin de aralarında olduğu 4 kişi olaydan 15 gün sonra yakalandı. Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, yürüttükleri titiz çalışma sonucu tetikçi Tuncay Alparslan ile (24), olay sırasında motorsikleti kullanan Sezer Özeral, arabulucu Ersin E. ve azmettirici olduğu ileri sürülen Veysi C’yi tek tek gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan 4 kişi, Adli Tıp Kurumu’ndaki sağlık kontrollerinin ardından adli mercilere sevk edildi.
Gazetemiz Kurucusu Hakan Denizli’ye kızı ile torununun gözleri önünde silahlı saldırıda bulunan tetikçi 24 yaşındaki Tuncay Alparslan yakalandı. Polis, tetikçi ile birlikte 4 kişiyi gözaltına aldı.

DENİZLİ’Yİ VURAN TETİKÇİ YAKALANDI

 

Gazetemiz Kurucusu Hakan Denizli’ye kızı ile torununun gözleri önünde silahlı saldırıda bulunan tetikçi 24 yaşındaki Tuncay Alparslan yakalandı. Polis, tetikçi ile birlikte 4 kişiyi gözaltına aldı.

Olay,  24 Mayıs Cuma günü saat 08.20 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Evren Siteleri önünde yaşandı. Gazetemiz kurucusu Hakan Denizli, işyerine gelmek üzere kızı Sıla Başak ve torunu Ayaz ile birlikte otomobiline bindi. Bu sırada, Hakan Denizli, aynadan kendilerine doğru yaklaştığını gördüğü saldırgandan korunmak için otomobilin camını kapatmak istedi. Ancak saldırgan kendisinden önce davranıp aracın ön camından uzattığı silahla Denizli’yi sol bacağından iki kurşunla vurdu. Denizli, kızı ve torunun gözleri önünde silahla yaralanıp araçtan yere düştü. Aynı zamanda gazetemiz imtiyaz sahibi Sıla Başak’ın bağırması üzerine çevredekiler, sağlık ekipleri ile polisi aradı. Torunu 4 yaşındaki Ayaz ise bu sırada “Dedem öldü” diyerek ağladı. Acil yardım ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Seyhan Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Hakan Denizli, burada iki ameliyat geçirdi, bacağına platin takıldı.

Denizli’nin yaralanmasının ardından bazı partilerle sivil toplum kuruluşları ayağa kalktı. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Denizli’ye yapılan saldırının asla kabul edilemeyeceğini belirterek bu saldırının arkasındaki güçlerin bulunmasını istedi. Türkiye Yayıncılar Birliği, Türkiye Gazeteciler Sendikası, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti, Adana Barosu ile Adana ESOB da saldırıyı kınadı.

Olayın ardından faillerin bulunacağını söyleyen Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Denizli’ye geçmiş olsun dileklerini iletti. Emniyet Müdürü Zafer Aktaş da failin eşkalinin belirlendiğini yakalanmasının an meselesi olduğunu söyledi.

Gazetemiz Kurucusu Hakan Denizli’yi vuran tetikçi ile ona yardım ve yataklık edenlerin de aralarında olduğu 4 kişi olaydan 15 gün sonra yakalandı. Emniyet Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, yürüttükleri titiz çalışma sonucu tetikçi Tuncay Alparslan ile (24), olay sırasında motorsikleti kullanan Sezer Özeral, arabulucu Ersin E. ve azmettirici olduğu ileri sürülen Veysi C’yi tek tek gözaltına aldı. Emniyet Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan 4 kişi, Adli Tıp Kurumu’ndaki sağlık kontrollerinin ardından adli mercilere sevk edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.