Adana Şehir Hastanesi’nde Moral Günü

10.01.2019 - 16:22, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1368+ kez okundu.
 

Adana Şehir Hastanesi’nde Moral Günü

  ADANA / Deneyimli sağlık kadrosu, gelişen tıbbın son teknolojileri ve yıldızlı otel konforu ile uluslararası standartlarda sağlık hizmeti sunan Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi ve çalışanları , Haka Restoran tarafından organize edilen motivasyon etkinliğinde bir araya geldi.   Ortak hedefi ; “En yüksek teknolojinin kullanıldığı, modern ve ferah bir hastane yapısı içinde, akademik kadroları, bilgi-tecrübe yönünden güçlü sağlık kadroları ve şirket çalışanlarıyla  en kaliteli sağlık hizmetini sunmak” olan hastane çalışanları, kutlamada bol bol sohbet edip, yorgunluk giderme imkanı buldular. Hastanede düzenlenen etkiliğe, Müdürü Mehmet Karakuş ile çok sayıda çalışan katıldı..  Haka Restoran tarafından düzenlenen etkinlik,  yapılan ikramlar ve canlı müzik dinletisi eşliğinde sohbetlerle sürdü.   Restoran işletmecisi Canberk Balcı, amaçlarının stresli ve özverili çalışmalarla en iyi sağlık hizmeti vermeye çalışan tüm personelin 2019 yılına moral ve motivasyonla girmelerini sağlamak olduğunu belirterek, davetlilerine katılan herkese teşekkür etti.

 

ADANA / Deneyimli sağlık kadrosu, gelişen tıbbın son teknolojileri ve yıldızlı otel konforu ile uluslararası standartlarda sağlık hizmeti sunan Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi ve çalışanları , Haka Restoran tarafından organize edilen motivasyon etkinliğinde bir araya geldi.

 

Ortak hedefi ; “En yüksek teknolojinin kullanıldığı, modern ve ferah bir hastane yapısı içinde, akademik kadroları, bilgi-tecrübe yönünden güçlü sağlık kadroları ve şirket çalışanlarıyla  en kaliteli sağlık hizmetini sunmak” olan hastane çalışanları, kutlamada bol bol sohbet edip, yorgunluk giderme imkanı buldular.

Hastanede düzenlenen etkiliğe, Müdürü Mehmet Karakuş ile çok sayıda çalışan katıldı..  Haka Restoran tarafından düzenlenen etkinlik,  yapılan ikramlar ve canlı müzik dinletisi eşliğinde sohbetlerle sürdü.

 

Restoran işletmecisi Canberk Balcı, amaçlarının stresli ve özverili çalışmalarla en iyi sağlık hizmeti vermeye çalışan tüm personelin 2019 yılına moral ve motivasyonla girmelerini sağlamak olduğunu belirterek, davetlilerine katılan herkese teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.