Adana Seyhan Rotary Kulübü’nden, huzurevi sakinlerine jest

GÜNDEM 23.03.2018 - 12:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2179+ kez okundu.
 

Adana Seyhan Rotary Kulübü’nden, huzurevi sakinlerine jest

        Adana Seyhan Rotary Kulübü, yapımını ve düzenlemesini üstlendiği bocce sahasını Adana Huzurevi sakinlerinin kullanımına sundu.   Fransa’nın ünlü Côte d’Azur bölgesi başta olmak üzere, Akdeniz sahillerindeki en yaygın sporlar arasında gösterilen Bocce, Türkiye’deki etkisini de her geçen gün artırıyor. Oyuncuları çok fazla yormadığı ve sporculara dinlenme fırsat sunduğu için daha çok ileri yaş grubu tarafından tercih edilen; demir toplarla, belirlenmiş bir oyun alanı içerisinde ve belli kaideler dahilinde oynanan bir yer sporu olarak bilinen bocce, artık Adana Huzurevi sakinlerinin de favori sporu olmaya aday.   Adana Huzurevi sakinlerinin talebi üzerine, Seyhan Rotary Kulübü üyeleri tarafından yapımı ve düzenlemesi üstlenilen bocce sahası, geçtiğimiz günlerde tamamlanarak huzurevi sakinlerinin kullanımına sunuldu.   Huzurevinden, Türkiye şampiyonasına   Bocce sporunun, huzurevi sakinlerinin fiziki ve ruhsal durumlarının yanı sıra sosyal yaşamlarına da olumlu katkıda bulunacağı düşündüklerini ifade eden Seyhan Rotary Kulübü Başkanı Emre Yıldırım, “Adana Huzurevi yöneticileri ve sakinlerini konuk ettiğimizde, bizlere bocce sahasi eksiklerinin olduğunu söylediler. Biraz araştırdıktan sonra hızla çalışmalara başladık ve sahayı yaptırarak kendilerine teslim ettik. Öğrendik ki hemen takımlarını oluşturmuşlar… Şimdiki hedefleri ise önce bölge, ardından da Türkiye şampiyonasında Adana’yı en iyi şekilde temsil etmek” dedi.

 

 

 

 

Adana Seyhan Rotary Kulübü, yapımını ve düzenlemesini üstlendiği bocce sahasını Adana Huzurevi sakinlerinin kullanımına sundu.

 

Fransa’nın ünlü Côte d’Azur bölgesi başta olmak üzere, Akdeniz sahillerindeki en yaygın sporlar arasında gösterilen Bocce, Türkiye’deki etkisini de her geçen gün artırıyor. Oyuncuları çok fazla yormadığı ve sporculara dinlenme fırsat sunduğu için daha çok ileri yaş grubu tarafından tercih edilen; demir toplarla, belirlenmiş bir oyun alanı içerisinde ve belli kaideler dahilinde oynanan bir yer sporu olarak bilinen bocce, artık Adana Huzurevi sakinlerinin de favori sporu olmaya aday.

 

Adana Huzurevi sakinlerinin talebi üzerine, Seyhan Rotary Kulübü üyeleri tarafından yapımı ve düzenlemesi üstlenilen bocce sahası, geçtiğimiz günlerde tamamlanarak huzurevi sakinlerinin kullanımına sunuldu.

 

Huzurevinden, Türkiye şampiyonasına

 

Bocce sporunun, huzurevi sakinlerinin fiziki ve ruhsal durumlarının yanı sıra sosyal yaşamlarına da olumlu katkıda bulunacağı düşündüklerini ifade eden Seyhan Rotary Kulübü Başkanı Emre Yıldırım, “Adana Huzurevi yöneticileri ve sakinlerini konuk ettiğimizde, bizlere bocce sahasi eksiklerinin olduğunu söylediler. Biraz araştırdıktan sonra hızla çalışmalara başladık ve sahayı yaptırarak kendilerine teslim ettik. Öğrendik ki hemen takımlarını oluşturmuşlar… Şimdiki hedefleri ise önce bölge, ardından da Türkiye şampiyonasında Adana’yı en iyi şekilde temsil etmek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.