ADANA TOHM VE SEM KANOCULARINDAN 18 MADALYA

GÜNDEM 02.08.2019 - 15:06, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2516+ kez okundu.
 

ADANA TOHM VE SEM KANOCULARINDAN 18 MADALYA

  Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası Yarışları Eskişehir Mamuca Göletinde 24-26 Temmuz tarihlerinde tamamlandı. Yarışlara 14 il, 28 kulüpten toplam 249 sporcu katıldı. Yarışlar sonucunda Adana TOHM (Türkiye Olimpiyatlara Hazırlama Merkezi) ve SEM (Sporcu Eğitim Merkezi) sporcuları 7 altın, 5 gümüş, 6 bronz olmak üzere toplamda 18 madalya kazandılar. Ayrıca Adana Kano Sporcuları Türkiye Şampiyonası Yarışlarında Genç Erkekler, Yıldız Erkekler ve Yıldız Kadınlar kategorilerinde üçüncülük kupası elde ederken, Minik Erkekler kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldular. Harun Akıllı; “Adana’da Kano’nun Geleceği Garanti Altında” TOHM Kano Branş Koordinatörü ve Kano Adana İl Temsilcisi Harun Akıllı, sporcuların elde ettikleri başarılarla gurur duyduklarını belirttiği konuşmasında şunları kaydetti. “Sporcularımız her geçen yarış daha başarılı oluyorlar ve göğsümüzü kabartıyorlar. Bu sezon büyükler kategorisinde Türkiye Kupasını Adana’ya kazandırdık. Türkiye Şampiyonasından katılan tüm sporcularımız madalya ile döndüler. Minikler Kategorisinde Türkiye Şampiyonu olmamız alt yapıdan güçlü bir Kano ekibinin geldiğinin iyi bir göstergesidir. Verdiğimiz emeklerin karşılığını alıyor olmak, bizleri gelecek adına daha çok umutlandırıyor. Adana’da Kano Sporunun geleceği garanti altındadır. İnanıyorum ki, başarılarımız yerelde kalmayacak, Milli Takımın alt yapısını da bizim sporcularımız oluşturacaktır. Bundan sonraki ulusal ve uluslararası yarışmalarda sporcularımızın başarılarını devam ettireceklerine yürekten inanıyorum.  Ben buradan sporcularımızın her birini ayrı ayrı tebrik ederken, elde edilen başarılarda emekleri olan Başta Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak’a, TOHM Koordinatörümüz Murat Adıgüzel’e, tüm antrenörlerimize ve sporcularımızın velilerine teşekkür ediyorum.”  

 

Durgunsu Kano Türkiye Şampiyonası Yarışları Eskişehir Mamuca Göletinde 24-26 Temmuz tarihlerinde tamamlandı.

Yarışlara 14 il, 28 kulüpten toplam 249 sporcu katıldı. Yarışlar sonucunda Adana TOHM (Türkiye Olimpiyatlara Hazırlama Merkezi) ve SEM (Sporcu Eğitim Merkezi) sporcuları 7 altın, 5 gümüş, 6 bronz olmak üzere toplamda 18 madalya kazandılar.

Ayrıca Adana Kano Sporcuları Türkiye Şampiyonası Yarışlarında Genç Erkekler, Yıldız Erkekler ve Yıldız Kadınlar kategorilerinde üçüncülük kupası elde ederken, Minik Erkekler kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldular.

Harun Akıllı; “Adana’da Kano’nun Geleceği Garanti Altında”

TOHM Kano Branş Koordinatörü ve Kano Adana İl Temsilcisi Harun Akıllı, sporcuların elde ettikleri başarılarla gurur duyduklarını belirttiği konuşmasında şunları kaydetti. “Sporcularımız her geçen yarış daha başarılı oluyorlar ve göğsümüzü kabartıyorlar. Bu sezon büyükler kategorisinde Türkiye Kupasını Adana’ya kazandırdık. Türkiye Şampiyonasından katılan tüm sporcularımız madalya ile döndüler. Minikler Kategorisinde Türkiye Şampiyonu olmamız alt yapıdan güçlü bir Kano ekibinin geldiğinin iyi bir göstergesidir. Verdiğimiz emeklerin karşılığını alıyor olmak, bizleri gelecek adına daha çok umutlandırıyor. Adana’da Kano Sporunun geleceği garanti altındadır. İnanıyorum ki, başarılarımız yerelde kalmayacak, Milli Takımın alt yapısını da bizim sporcularımız oluşturacaktır. Bundan sonraki ulusal ve uluslararası yarışmalarda sporcularımızın başarılarını devam ettireceklerine yürekten inanıyorum.  Ben buradan sporcularımızın her birini ayrı ayrı tebrik ederken, elde edilen başarılarda emekleri olan Başta Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Abdulkadir Ataşbak’a, TOHM Koordinatörümüz Murat Adıgüzel’e, tüm antrenörlerimize ve sporcularımızın velilerine teşekkür ediyorum.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.