Adana Toros Dernekleri Federasyonundan ATB’ye ‘hayırlı olsun’ ziyareti

SİYASET 05.09.2018 - 15:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1603+ kez okundu.
 

Adana Toros Dernekleri Federasyonundan ATB’ye ‘hayırlı olsun’ ziyareti

Adana Toros Dernekleri Federasyonu Başkanı Cenap Erol ile yönetimi Adana Ticaret Borsası yönetimine ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.   CENAP EROL, “STK’LARIN BİRLİKTELİĞİ BİZLERİ ONURLANDIRIYOR” Yönetim Kurulu Üyeleri Zeynel Cebeci, Kubilay Vursavuş, Yaşar Usanmaz, İdris Çevikalp ve Abdullah Kılınç ile birlikte ATB yeni yönetimini ve yeni binalarını hayırlamak için ATB Kompleksine gelen Başkan Cenap Erol, yaptığı konuşmada şunları söyledi; “ATB Meclis Başkanı Osman Bağış, Federasyonu birlikte kurduğumuz yol arkadaşımız. Şahin Bilgiç Başkanımız da 15 Temmuz’da el ele vererek mücadele ettiğimiz eski bir dostumuz. Adana’ya yakışan, Adanalı’ya yakışan dev bir tesis kazandırmışlar. Hem hayırlı olsun diyor, hem de kendilerini tebrik ediyoruz. Son yıllarda Sivil Toplum Kuruluşları’nın birlik beraberlikle mücadele vermesi bizleri onurlandırıyor hem de gururlandırıyor.” dedi. MAVİ KELEBEK PROJEMİZ TAMAMLANDI Federasyon olarak Avrupa Birliği ve Birleşmiş Milletlere sunulan 123 projede ilk 3’e giren, Turizm Bakanlığı’nda kabul gören ‘Mavi Kelebek Projesi’ ve ‘Torosları Aşan Engelliler’ projelerinin tamamlandığını söyleyen Başkan Erol, “Amacımız Torosların eteğindeki ilçelerimizi turizme kazandırmak. Valilik, Adana Ticaret Odası, Büyükşehir Belediyesi, Kültür Müdürlüğü ve Çukurova Üniversitemizle birlikte yeni projeler hazırlıyoruz. Bulgaristan, İtalya ve İspanya ile eş grup olarak bir çalışmamız olacak. ATB yöneticileri olarak sizlerden manevi desteğinizi istemeye geldik.” diye konuştu.   ŞAHİN BİLGİÇ, “TOPRAKLARIMIZ KOLAY VATAN OLMADI” ATB Meclis Başkanı Osman Bağış, ATB Başkan Yardımcısı Sabahattin Yumuşak, Yönetim Kurulu Üyeleri Hamit Tezcan, Şahin Güneşer ve Yasin Milli ile Genel Sekreter T. Gökhan Özrtürk'ün hazır bulunduğu ziyarette bir ülkenin gelişmişliğinin STK’ların gelişmişliğiyle orantılı olduğunu belirten Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, “Gelişmiş ülkelere bakıldığında STK’ların gelişme düzeylerinin yüksekliği görülmektedir. Adana ve bölge adına Adana’daki bütün sivil toplum örgütleriyle birlikte çalışmaktan ATB olarak mutluluk duyarız. Topraklarımız kolay vatan olmadı. Çok ciddi emek var, alın teri var, gözyaşı var, kan var. Güzel topraklarımıza hizmet için platformunuzun gayretleri görülmektedir. Allah razı olsun. Takdir ediyoruz. Bölgemiz menfaati için her türlü birlikteliğe manen ve madden hazırız.” şeklinde konuşan Başkan Bilgiç, Türkiye’ye örnek olan modern Adana Ticaret Borsası hakkında da konukları bilgilendirdi. Konuşmaların ardından Başkan Cenap Erol, günün anısına Başkan Şahin Bilgiç’e ‘Mavi Kelebek’ temalı tablo hediye etti.

Adana Toros Dernekleri Federasyonu Başkanı Cenap Erol ile yönetimi Adana Ticaret Borsası yönetimine ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

 

CENAP EROL, “STK’LARIN BİRLİKTELİĞİ BİZLERİ ONURLANDIRIYOR”

Yönetim Kurulu Üyeleri Zeynel Cebeci, Kubilay Vursavuş, Yaşar Usanmaz, İdris Çevikalp ve Abdullah Kılınç ile birlikte ATB yeni yönetimini ve yeni binalarını hayırlamak için ATB Kompleksine gelen Başkan Cenap Erol, yaptığı konuşmada şunları söyledi;

“ATB Meclis Başkanı Osman Bağış, Federasyonu birlikte kurduğumuz yol arkadaşımız. Şahin Bilgiç Başkanımız da 15 Temmuz’da el ele vererek mücadele ettiğimiz eski bir dostumuz. Adana’ya yakışan, Adanalı’ya yakışan dev bir tesis kazandırmışlar. Hem hayırlı olsun diyor, hem de kendilerini tebrik ediyoruz. Son yıllarda Sivil Toplum Kuruluşları’nın birlik beraberlikle mücadele vermesi bizleri onurlandırıyor hem de gururlandırıyor.” dedi.

MAVİ KELEBEK PROJEMİZ TAMAMLANDI

Federasyon olarak Avrupa Birliği ve Birleşmiş Milletlere sunulan 123 projede ilk 3’e giren, Turizm Bakanlığı’nda kabul gören ‘Mavi Kelebek Projesi’ ve ‘Torosları Aşan Engelliler’ projelerinin tamamlandığını söyleyen Başkan Erol, “Amacımız Torosların eteğindeki ilçelerimizi turizme kazandırmak. Valilik, Adana Ticaret Odası, Büyükşehir Belediyesi, Kültür Müdürlüğü ve Çukurova Üniversitemizle birlikte yeni projeler hazırlıyoruz. Bulgaristan, İtalya ve İspanya ile eş grup olarak bir çalışmamız olacak. ATB yöneticileri olarak sizlerden manevi desteğinizi istemeye geldik.” diye konuştu.

 

ŞAHİN BİLGİÇ, “TOPRAKLARIMIZ KOLAY VATAN OLMADI”

ATB Meclis Başkanı Osman Bağış, ATB Başkan Yardımcısı Sabahattin Yumuşak, Yönetim Kurulu Üyeleri Hamit Tezcan, Şahin Güneşer ve Yasin Milli ile Genel Sekreter T. Gökhan Özrtürk'ün hazır bulunduğu ziyarette bir ülkenin gelişmişliğinin STK’ların gelişmişliğiyle orantılı olduğunu belirten Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç, “Gelişmiş ülkelere bakıldığında STK’ların gelişme düzeylerinin yüksekliği görülmektedir. Adana ve bölge adına Adana’daki bütün sivil toplum örgütleriyle birlikte çalışmaktan ATB olarak mutluluk duyarız. Topraklarımız kolay vatan olmadı. Çok ciddi emek var, alın teri var, gözyaşı var, kan var. Güzel topraklarımıza hizmet için platformunuzun gayretleri görülmektedir. Allah razı olsun. Takdir ediyoruz. Bölgemiz menfaati için her türlü birlikteliğe manen ve madden hazırız.” şeklinde konuşan Başkan Bilgiç, Türkiye’ye örnek olan modern Adana Ticaret Borsası hakkında da konukları bilgilendirdi.

Konuşmaların ardından Başkan Cenap Erol, günün anısına Başkan Şahin Bilgiç’e ‘Mavi Kelebek’ temalı tablo hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.