ADANA’YI HEP BİRLİKTE MUTLU KENT YAPALIM

GÜNDEM 12.05.2019 - 20:33, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2561+ kez okundu.
 

ADANA’YI HEP BİRLİKTE MUTLU KENT YAPALIM

Adana Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, sokak eylemleri ve uyuşturucuyla adı anılan mahalleyi gezip gençlere mesaj verdi.
    Adana Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, sokak eylemleri ve uyuşturucu ticareti ile bilinen Barbaros mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Aktaş, terör ve uyuşturucuyla  ile mücadelede kararlı olduklarını belirterek, “ Adana’yı hep birlikte daha mutlu bir kent haline getireceğiz” dedi. POLİSLERİ DE DENETLEDİ Emniyet Müdürü Aktaş, Seyhan ilçesine bağlı Barbaros mahallesi Eminağa caddesinde halkın içine girdi, vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Aktaş, daha sonra mahallede bulunan Narkotik Uygulama noktasında görev yapan polisleri denetledi. ESNAFI GEZDİ, GENÇLERE UYARIDA BULUNDU Bir süre mahallede cadde üzerinde gezen Aktaş, esnafla tek tek tokalaşıp hayırlı işler diledi. Yol üzerinde gençlerle de bir süre sohbet eden Aktaş, gençlere uyuşturucu ve terörden uzak olmaları konusunda uyarıda bulundu. ÇOCUĞA OYUNCAK VERDİ Polislerin, Adana’nın huzur ve güvenliği için 7 gün 24 saat çalıştığına dikkat çeken Aktaş, vatandaşların da bu konularda kendilerine destek olmalarını istedi. Aktaş, küçük bir çocukla da yakından ilgilenip oyuncak araba hediye etti.
Adana Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, sokak eylemleri ve uyuşturucuyla adı anılan mahalleyi gezip gençlere mesaj verdi.

 

 

Adana Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, sokak eylemleri ve uyuşturucu ticareti ile bilinen Barbaros mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Aktaş, terör ve uyuşturucuyla  ile mücadelede kararlı olduklarını belirterek, “ Adana’yı hep birlikte daha mutlu bir kent haline getireceğiz” dedi.

POLİSLERİ DE DENETLEDİ

Emniyet Müdürü Aktaş, Seyhan ilçesine bağlı Barbaros mahallesi Eminağa caddesinde halkın içine girdi, vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti. Aktaş, daha sonra mahallede bulunan Narkotik Uygulama noktasında görev yapan polisleri denetledi.

ESNAFI GEZDİ, GENÇLERE

UYARIDA BULUNDU

Bir süre mahallede cadde üzerinde gezen Aktaş, esnafla tek tek tokalaşıp hayırlı işler diledi. Yol üzerinde gençlerle de bir süre sohbet eden Aktaş, gençlere uyuşturucu ve terörden uzak olmaları konusunda uyarıda bulundu.

ÇOCUĞA OYUNCAK VERDİ

Polislerin, Adana’nın huzur ve güvenliği için 7 gün 24 saat çalıştığına dikkat çeken Aktaş, vatandaşların da bu konularda kendilerine destek olmalarını istedi. Aktaş, küçük bir çocukla da yakından ilgilenip oyuncak araba hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.