ADANA’YA 11 MADALYA İLE DÖNDÜLER

SPOR 08.12.2017 - 14:53, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1449+ kez okundu.
 

ADANA’YA 11 MADALYA İLE DÖNDÜLER

Uluslararası Antalya Açık Muaythai Kupası müsabakalarında Adanalı sporcular 11 madalya ile döndü. Başarılı sporcular, kendilerini yalnız bırakmayıp destek veren Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel’i ziyaret etti.  Antalya’da bu yıl 29 Kasım- 3 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen ve 16 ülkeden 538 sporcunun katıldığı müsabakalarda, Şampiyon Star Spor Kulübü’nden katılan 14 sporcunun 11’i rakiplerini yenerek madalya almaya hak kazandı.   Şampiyon Star Spor Kulübü Başkanı Hakan Şahade, Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel’in desteklerinden dolayı mutlu olduklarını belirterek, “İnşallah bundan sonra bu sporcularımız Çekya’da yapılacak Avrupa Şampiyonası ve Meksika’da yapılacak Dünya şampinasına katılacak. Elimizden geldiği kadar ülkemizi Adanamızı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız” dedi.  “GENÇ SPORCULARA SAHİP ÇIKACAĞIZ” Kaymakam Fatih Genel ise, Hakan Şahade ile antrenörler ve başarı kazanan sporcuları kutladı, başarılarının devamını diledi. Genel, “Geçtiğimiz günlerde Gençlik Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak şöyle bir söz söylemişti; Dünyadaki Muaythaiciler Rusya’dan çekinir, Ruslar da Adanalılar’dan çekinir  demişti. Bu doğru, çünkü Tayland’a gidiyorlar, dövüp geliyorlar, Rusya’da gidiyorlar şampiyon olup geliyorlar. Hakan hoca sağolsun birçok Dünya şampiyonu yetiştirdi. Bu çok önemli bir olay. Şampiyon olmak kolay değil, onlara sahip çıkacağız” diye konuştu. İşte madalya almaya hak kazanan sporcular; Yahya Gökalp, Caner Kart, Abdullah Kaplan, Hüseyin Ayyıldız, Songül Kaçan, Hasan Delibalta, Burak Yeşilmen, Ahmet Tarhan, Yalçın Sizgen.

Uluslararası Antalya Açık Muaythai Kupası müsabakalarında Adanalı sporcular 11 madalya ile döndü. Başarılı sporcular, kendilerini yalnız bırakmayıp destek veren Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel’i ziyaret etti. 

Antalya’da bu yıl 29 Kasım- 3 Aralık tarihleri arasında gerçekleştirilen ve 16 ülkeden 538 sporcunun katıldığı müsabakalarda, Şampiyon Star Spor Kulübü’nden katılan 14 sporcunun 11’i rakiplerini yenerek madalya almaya hak kazandı.  
Şampiyon Star Spor Kulübü Başkanı Hakan Şahade, Yüreğir Kaymakamı Fatih Genel’in desteklerinden dolayı mutlu olduklarını belirterek, “İnşallah bundan sonra bu sporcularımız Çekya’da yapılacak Avrupa Şampiyonası ve Meksika’da yapılacak Dünya şampinasına katılacak. Elimizden geldiği kadar ülkemizi Adanamızı en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız” dedi. 
“GENÇ SPORCULARA SAHİP ÇIKACAĞIZ”
Kaymakam Fatih Genel ise, Hakan Şahade ile antrenörler ve başarı kazanan sporcuları kutladı, başarılarının devamını diledi. Genel, “Geçtiğimiz günlerde Gençlik Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak şöyle bir söz söylemişti; Dünyadaki Muaythaiciler Rusya’dan çekinir, Ruslar da Adanalılar’dan çekinir  demişti. Bu doğru, çünkü Tayland’a gidiyorlar, dövüp geliyorlar, Rusya’da gidiyorlar şampiyon olup geliyorlar. Hakan hoca sağolsun birçok Dünya şampiyonu yetiştirdi. Bu çok önemli bir olay. Şampiyon olmak kolay değil, onlara sahip çıkacağız” diye konuştu.

İşte madalya almaya hak kazanan sporcular; Yahya Gökalp, Caner Kart, Abdullah Kaplan, Hüseyin Ayyıldız, Songül Kaçan, Hasan Delibalta, Burak Yeşilmen, Ahmet Tarhan, Yalçın Sizgen.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.