Adana’ya yeni kültür merkezi

14.03.2019 - 16:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2960+ kez okundu.
 

Adana’ya yeni kültür merkezi

  İşadamı Remzi Karataş tarafından Adana’ya Dörtler Kültür Merkezi (DKM) kazandırıldı. Türkmenbaşı Bulvarında açılan 3 katlı ve 2 bin metrekareden oluşan kültür merkezinin ilk gününde ünlü Yazar Saygı Öztürk okurları ile buluşarak kitaplarını imzaladı. Remzi Karataş, kültür merkezinde sinema, tiyatro salonu, ders çalışma merkezi ile kitap ve kırtasiye bölümlerinin bulunduğunu belirterek, eğitim, kültürel ve sanatsal yönden insanlara daha iyi bir şeyler vermek ve sağlamak için böyle bir işyeri açtıklarını söyledi. Karataş, DKM’de resim sergileri yapılabileceğini, toplantı salonlarının bulunduğunu belirtti.  Ölen kardeşi Rahşan Karataş’ın adını kütüphaneye verdiğini, diğer ölen kardeşi Zeynel Abidin Karataş adını da tiyatro salonuna verdiklerini ayrıca sinema salonunun adını da Yeşilçam olarak koyduklarını belirterek DKM’nin Adanalılara hayırlı olsun dileğinde bulundu. DKM’nin açılış kurdelesi Adana Vali Yardımcısı Mustafa Yavuz, Çukurova Kaymakamı Osman Sarı, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İletişim Adana Bölge Müdürü Mustafa Keleş tarafından kesildi. Yoğun programı nedeniyle açılış törenine katılamayan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de DKM’yi gezerek hayırlı olsun dileklerine bulundu.

 

İşadamı Remzi Karataş tarafından Adana’ya Dörtler Kültür Merkezi (DKM) kazandırıldı.

Türkmenbaşı Bulvarında açılan 3 katlı ve 2 bin metrekareden oluşan kültür merkezinin ilk gününde ünlü Yazar Saygı Öztürk okurları ile buluşarak kitaplarını imzaladı.

Remzi Karataş, kültür merkezinde sinema, tiyatro salonu, ders çalışma merkezi ile kitap ve kırtasiye bölümlerinin bulunduğunu belirterek, eğitim, kültürel ve sanatsal yönden insanlara daha iyi bir şeyler vermek ve sağlamak için böyle bir işyeri açtıklarını söyledi.

Karataş, DKM’de resim sergileri yapılabileceğini, toplantı salonlarının bulunduğunu belirtti.  Ölen kardeşi Rahşan Karataş’ın adını kütüphaneye verdiğini, diğer ölen kardeşi Zeynel Abidin Karataş adını da tiyatro salonuna verdiklerini ayrıca sinema salonunun adını da Yeşilçam olarak koyduklarını belirterek DKM’nin Adanalılara hayırlı olsun dileğinde bulundu.

DKM’nin açılış kurdelesi Adana Vali Yardımcısı Mustafa Yavuz, Çukurova Kaymakamı Osman Sarı, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı İletişim Adana Bölge Müdürü Mustafa Keleş tarafından kesildi.

Yoğun programı nedeniyle açılış törenine katılamayan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin de DKM’yi gezerek hayırlı olsun dileklerine bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.