ADANALI BU FUARI ÇOK SEVDİ!

GÜNDEM 13.12.2017 - 15:10, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1701+ kez okundu.
 

ADANALI BU FUARI ÇOK SEVDİ!

Evlenecek ve evini yenileyecekler için bu yıl içinde 2’nci kez EV’leniyoruz fuarı düzenleniyor. 78 firmanın katılacağı fuar, 17 Aralık Pazar gününe kadar gezilebilecek.
  Adana’da bu yıl 2.’si gerçekleştirilen EV’leniyoruz fuarı bugün başlıyor. Fuarda, konut projelerinden mobilyaya, aksesuardan dekorasyona, züccaciyeden gelinlik ve damatlığa, abiye kıyafetlerden çeyizlik eşyalara, halıdan düğün organizasyonlarına, beyaz eşyadan ev elektroniğine bulmak mümkün olacak.  TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek TÜYAP Adana 2. EV’leniyoruz  fuarına, 78 firma katılıyor. Evlenecek ve evini yenileyeceklerin büyük ilgisini çekmesi beklenen fuar, 17 Aralık Pazar gününe kadar gezilebilecek.  TÜYAP Anadolu Fuarları A. Ş. Genel Müdürü Cihat Alagöz,  Divan Otel’de düzenlediği basın toplantısında, fuarda her güne özel etkinliklerin yer alacağını söyledi. Alagöz, “İlkini mart ayında düzenlediğimiz TÜYAP Adana EV’leniyoruz fuarını yoğun isteği üzerine aynı yıl ikinci kez gerçekleştiriyoruz. Özel defileyle sadece Adana’da değil tüm Türkiye’de ses getirecek evlilik fuarına imza atmayı hedefliyoruz” dedi. Alagöz, evlenecek ve evini yenileceklere büyük kolaylık sağlayan fuarda yaklaşık 40 bin ziyaretçi ağırlamayı hedeflediklerini anlattı. Fuarda, özel gelinlik defilelerin yanı sıra evlenecek çiftler için düğün dansı eğitimleri de verilecek. Alagöz, Adana’da EV’leniyoruz Fuarı’nı marka haline getirmek için önemli adımlar attıklarını dile getirerek, “Türkiye’de evlilik fuarı denildiğinde akla gelecek ilk fuarlardan birinin Adana’da olmasını için büyük gayret gösteriyoruz. Cuma günü yapılacak özel defile de büyük ses getirecek. 2018 gelinlik modasının sergileneceği defilede ünlü mankenler yer alacak” diye konuştu.  Alagöz, fuarın defileler ve organizasyonlarla adeta bir festivale dönüşeceğini anlatarak, fuarla yoğun bir hazırlık ve tatlı bir koşuşturma içine giren çiftleri de bu sayede rahatlatacaklarına inandıklarını vurguladı. Alagöz, ünlü tasarımcı Bekir Gökmen tarafından tasarlanan gelinliklerin sergileneceği Wedding Fashion 2018 defilesinde gelinlikleri; Merve Büyüksaraç, Ece Begüm Yücetan, Tuğba Melis Türk, Sinem Sülün gibi ünlü mankenlerin taşıyacağını söyledi. Alagöz, şöyle devam etti: “Gelin adayları için son trendlerin gözler önüne serileceği defile 15 Aralık Cuma günü saat 19.00’da TÜYAP Adana podyumunda gerçekleştirilecek. Cuma günü özel defilenin yanı sıra hafta sonu da önemli defilelere imza atılacak. Yöresel kına etkinlikleri, düğün dansı provaları yanı sıra gelin adayları için özel düğün saçı defilesi de yapılacak.” Adana 2. EV’leniyoruz fuarı; 14-16 Aralık tarihleri arasında 10.00 ile 21.00 saatlerinde gezilebilecek. Fuar son gün ise saat 19.00’da sona erecek.
Evlenecek ve evini yenileyecekler için bu yıl içinde 2’nci kez EV’leniyoruz fuarı düzenleniyor. 78 firmanın katılacağı fuar, 17 Aralık Pazar gününe kadar gezilebilecek.

 

Adana’da bu yıl 2.’si gerçekleştirilen EV’leniyoruz fuarı bugün başlıyor. Fuarda, konut projelerinden mobilyaya, aksesuardan dekorasyona, züccaciyeden gelinlik ve damatlığa, abiye kıyafetlerden çeyizlik eşyalara, halıdan düğün organizasyonlarına, beyaz eşyadan ev elektroniğine bulmak mümkün olacak. 
TÜYAP Adana Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek TÜYAP Adana 2. EV’leniyoruz  fuarına, 78 firma katılıyor. Evlenecek ve evini yenileyeceklerin büyük ilgisini çekmesi beklenen fuar, 17 Aralık Pazar gününe kadar gezilebilecek. 
TÜYAP Anadolu Fuarları A. Ş. Genel Müdürü Cihat Alagöz,  Divan Otel’de düzenlediği basın toplantısında, fuarda her güne özel etkinliklerin yer alacağını söyledi. Alagöz, “İlkini mart ayında düzenlediğimiz TÜYAP Adana EV’leniyoruz fuarını yoğun isteği üzerine aynı yıl ikinci kez gerçekleştiriyoruz. Özel defileyle sadece Adana’da değil tüm Türkiye’de ses getirecek evlilik fuarına imza atmayı hedefliyoruz” dedi. Alagöz, evlenecek ve evini yenileceklere büyük kolaylık sağlayan fuarda yaklaşık 40 bin ziyaretçi ağırlamayı hedeflediklerini anlattı. Fuarda, özel gelinlik defilelerin yanı sıra evlenecek çiftler için düğün dansı eğitimleri de verilecek.
Alagöz, Adana’da EV’leniyoruz Fuarı’nı marka haline getirmek için önemli adımlar attıklarını dile getirerek, “Türkiye’de evlilik fuarı denildiğinde akla gelecek ilk fuarlardan birinin Adana’da olmasını için büyük gayret gösteriyoruz. Cuma günü yapılacak özel defile de büyük ses getirecek. 2018 gelinlik modasının sergileneceği defilede ünlü mankenler yer alacak” diye konuştu. 
Alagöz, fuarın defileler ve organizasyonlarla adeta bir festivale dönüşeceğini anlatarak, fuarla yoğun bir hazırlık ve tatlı bir koşuşturma içine giren çiftleri de bu sayede rahatlatacaklarına inandıklarını vurguladı. Alagöz, ünlü tasarımcı Bekir Gökmen tarafından tasarlanan gelinliklerin sergileneceği Wedding Fashion 2018 defilesinde gelinlikleri; Merve Büyüksaraç, Ece Begüm Yücetan, Tuğba Melis Türk, Sinem Sülün gibi ünlü mankenlerin taşıyacağını söyledi.
Alagöz, şöyle devam etti: “Gelin adayları için son trendlerin gözler önüne serileceği defile 15 Aralık Cuma günü saat 19.00’da TÜYAP Adana podyumunda gerçekleştirilecek. Cuma günü özel defilenin yanı sıra hafta sonu da önemli defilelere imza atılacak. Yöresel kına etkinlikleri, düğün dansı provaları yanı sıra gelin adayları için özel düğün saçı defilesi de yapılacak.”
Adana 2. EV’leniyoruz fuarı; 14-16 Aralık tarihleri arasında 10.00 ile 21.00 saatlerinde gezilebilecek. Fuar son gün ise saat 19.00’da sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.