Adanalı sinemaseverlerden 'Ayla'ya tam not

20.11.2017 - 13:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1463+ kez okundu.
 

Adanalı sinemaseverlerden 'Ayla'ya tam not

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından Ayla filminin özel gösterimi gerçekleştirildi Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkiye'nin 90. Oscar Ödülleri için 'yabancı dilde en iyi film'  adayı olan Ayla filminin gala gecesi düzenlendi ve özel film gösterimi yapıldı 90. OSCAR ADAYI AYLA ADANALI SİNEMASEVERLERLE Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkiye'nin 90. Oscar Ödülleri için 'yabancı dilde en iyi film'  adayı olan Ayla filminin gala gecesi düzenlendi ve özel film gösterimi yapıldı. Türkiye’nin Oscar adayı “Ayla” filminin Adana özel gösterimi 17 Kasım akşamı Adana Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Gecede konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek, Adana'nın kültürün ve sanatın başkenti olma yolunda hızla ilerlediğini ifade ederek böylesi dev bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan dolayı bahtiyar olduğunu aktardı. AYLA'YA ADANA'DAN TAM NOT Kore Savaşı’nda ailesi öldürülmüş minik bir kızı donmaktan kurtarıp, 15 ay boyunca kendi çocuğu gibi bakan kahraman Astsubay Süleyman Dilbirliği’nin gerçek hayat hikayesini beyaz perdeye aktaran “Ayla” filminin yapımcı, yönetmen ve oyuncuları Cinemaximum’daki özel gösterimde Adanalı sinemaseverlerle buluştu. 27 Ekim’de vizyona giren ve üçüncü haftasında da tüm rakiplerini açık ara geride bırakarak tüm ülkemizde en çok izlenen film olmaya devam eden Ayla’yı şimdiye kadar 2 milyon kişi izledi. Türkiye’nin Oscar adayı Ayla, dünyadaki rakipleri arasından sıyrılıp “Yabancı Dilde En İyi Film” ödülü için ilk 5 film arasına girme yolculuğunu sürdürürken,  Adanalı sinemaseverlerden de tam not aldı. GERÇEK AYLA KIM EUNJA DA GÖSTERİME KATILDI Yapımcı Mustafa Uslu, Yönetmen Can Ulkay, oyuncular İsmail Hacıoğlu, İlber Gürtunca ve Sinem Uslu ile birlikte filmin minik yıldızı Kim Seol ve Astsubay Süleyman Dilbirliği’nin ölümden kurtardığı ‘gerçek Ayla’ Kim Eunja'nın da katıldığı gösterime Adanalı sinemaseverlerin ilgisi yoğundu. 

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından Ayla filminin özel gösterimi gerçekleştirildi

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkiye'nin 90. Oscar Ödülleri için 'yabancı dilde en iyi film'  adayı olan Ayla filminin gala gecesi düzenlendi ve özel film gösterimi yapıldı

90. OSCAR ADAYI AYLA ADANALI SİNEMASEVERLERLE

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından Türkiye'nin 90. Oscar Ödülleri için 'yabancı dilde en iyi film'  adayı olan Ayla filminin gala gecesi düzenlendi ve özel film gösterimi yapıldı. Türkiye’nin Oscar adayı “Ayla” filminin Adana özel gösterimi 17 Kasım akşamı Adana Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Gecede konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek, Adana'nın kültürün ve sanatın başkenti olma yolunda hızla ilerlediğini ifade ederek böylesi dev bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan dolayı bahtiyar olduğunu aktardı.

AYLA'YA ADANA'DAN TAM NOT

Kore Savaşı’nda ailesi öldürülmüş minik bir kızı donmaktan kurtarıp, 15 ay boyunca kendi çocuğu gibi bakan kahraman Astsubay Süleyman Dilbirliği’nin gerçek hayat hikayesini beyaz perdeye aktaran “Ayla” filminin yapımcı, yönetmen ve oyuncuları Cinemaximum’daki özel gösterimde Adanalı sinemaseverlerle buluştu. 27 Ekim’de vizyona giren ve üçüncü haftasında da tüm rakiplerini açık ara geride bırakarak tüm ülkemizde en çok izlenen film olmaya devam eden Ayla’yı şimdiye kadar 2 milyon kişi izledi. Türkiye’nin Oscar adayı Ayla, dünyadaki rakipleri arasından sıyrılıp “Yabancı Dilde En İyi Film” ödülü için ilk 5 film arasına girme yolculuğunu sürdürürken,  Adanalı sinemaseverlerden de tam not aldı.

GERÇEK AYLA KIM EUNJA DA GÖSTERİME KATILDI

Yapımcı Mustafa Uslu, Yönetmen Can Ulkay, oyuncular İsmail Hacıoğlu, İlber Gürtunca ve Sinem Uslu ile birlikte filmin minik yıldızı Kim Seol ve Astsubay Süleyman Dilbirliği’nin ölümden kurtardığı ‘gerçek Ayla’ Kim Eunja'nın da katıldığı gösterime Adanalı sinemaseverlerin ilgisi yoğundu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.