Adanalı Yüreğir’de rahat bir nefes alacak

GÜNDEM 24.04.2017 - 14:47, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1767+ kez okundu.
 

Adanalı Yüreğir’de rahat bir nefes alacak

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan,  Adana’ya 30 bin metre kare alan üzerine kurulu bir park kazandırdı. 54 bin metrekarelik ikinci parkın inşaatı da  hızla devam ediyor. 122 bin metrekarelik bir parkın da  projesi hazırlanıyor. 15 TEMMUZ DEMOKRASİ ŞEHİTLERİ PARKI ….   Köprülü Mahallesinde 30 bin metrekare alan üzerine kurulu kültür parkı açıldı. Çelikcan'ın bir diğer önemli hizmeti olan  Atakent Mahallesindeki 54  bin metrekare alana sahip olan 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri adı verilen temalı parkın inşaatı ise hızla devam ediyor. İnşaatı tamamlanmak üzere olan parkın içerisinde her yaştan çocukların faydalanacağı planeteryum,müze binası, gezinti yolları, spor alanları, yürüyüş ve koşu parkurları olacak.   MACERA TEMALI PARKIN İHALESİ YAPILDI   Tüm Adanalı'nın nefes alacağı mekanlar yaratama gayreti içerisinde olduklarını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Seyhan Nehri'nin Yüreğir yakasında 122 bin metrekare alana sahip yeni parkın müjdesini verdi. Başkan Mahmut Çelikcan " Proje İhalesi yapılan park macera temalı olacak. İçerisinde temalı çocuk alanları, aromatik peyzaj alanları olup, botanik park olarak projesi hazırlanıyor. Projelerimiz bunlarla sınırlı kalmayacak” dedi.      

Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan,  Adana’ya 30 bin metre kare alan üzerine kurulu bir park kazandırdı. 54 bin metrekarelik ikinci parkın inşaatı da  hızla devam ediyor. 122 bin metrekarelik bir parkın da  projesi hazırlanıyor.

15 TEMMUZ DEMOKRASİ ŞEHİTLERİ PARKI ….

 

Köprülü Mahallesinde 30 bin metrekare alan üzerine kurulu kültür parkı açıldı. Çelikcan'ın bir diğer önemli hizmeti olan  Atakent Mahallesindeki 54  bin metrekare alana sahip olan 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri adı verilen temalı parkın inşaatı ise hızla devam ediyor. İnşaatı tamamlanmak üzere olan parkın içerisinde her yaştan çocukların faydalanacağı planeteryum,müze binası, gezinti yolları, spor alanları, yürüyüş ve koşu parkurları olacak.

 

MACERA TEMALI PARKIN İHALESİ YAPILDI

 

Tüm Adanalı'nın nefes alacağı mekanlar yaratama gayreti içerisinde olduklarını belirten Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Seyhan Nehri'nin Yüreğir yakasında 122 bin metrekare alana sahip yeni parkın müjdesini verdi. Başkan Mahmut Çelikcan " Proje İhalesi yapılan park macera temalı olacak. İçerisinde temalı çocuk alanları, aromatik peyzaj alanları olup, botanik park olarak projesi hazırlanıyor. Projelerimiz bunlarla sınırlı kalmayacak” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.