Adanalılara Türk Sanat Müziği ziyafeti

27.01.2017 - 11:14, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1732+ kez okundu.
 

Adanalılara Türk Sanat Müziği ziyafeti

  Büyükşehir Belediye Konservatuvarı’nın 30. Kuruluş Yılı nedeniyle, Türk Müziği Korosu muhteşem bir konser verdi   Adana Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Türk Müziği Korosu, Adana Büyükşehir Belediye Konservatuvarı’nın 30. Kuruluş Yılı nedeniyle, 75. Yıl Sanat Galerisi’nde konser verdi. Şef Cevdet Cömertpay’ın yönettiği koro, Türk Sanat Müziği’nin birbirinden değerli 16 eserini seslendirdi. Koroda Çiğdem Cız, Eda Sertyürekli, Müge Göçen, Nilay Turhan, Selda Darandurdu, Ahmet Süzgen, Barış Mutlutürk, Efe Kılıçaslan, Mustafa Aykut solist olarak yer aldı. Saz heyetinin her bir parçaya büyük bir şevk ve ustalıkla eşlik ettiği konsere gelenler unutamayacakları bir Türk Sanat Müziği gecesi yaşadı.

 

Büyükşehir Belediye Konservatuvarı’nın 30. Kuruluş Yılı nedeniyle, Türk Müziği Korosu muhteşem bir konser verdi

 

Adana Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Türk Müziği Korosu, Adana Büyükşehir Belediye Konservatuvarı’nın 30. Kuruluş Yılı nedeniyle, 75. Yıl Sanat Galerisi’nde konser verdi.

Şef Cevdet Cömertpay’ın yönettiği koro, Türk Sanat Müziği’nin birbirinden değerli 16 eserini seslendirdi.

Koroda Çiğdem Cız, Eda Sertyürekli, Müge Göçen, Nilay Turhan, Selda Darandurdu, Ahmet Süzgen, Barış Mutlutürk, Efe Kılıçaslan, Mustafa Aykut solist olarak yer aldı. Saz heyetinin her bir parçaya büyük bir şevk ve ustalıkla eşlik ettiği konsere gelenler unutamayacakları bir Türk Sanat Müziği gecesi yaşadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.