“Adanalıların ‘hastane’ çığlığı duyulmalıdır”

GÜNDEM 07.11.2018 - 13:23, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1561+ kez okundu.
 

“Adanalıların ‘hastane’ çığlığı duyulmalıdır”

    ANKARA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, Adana’daki hastane yetersizliklerini Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) gündemine taşıdı. Meclis genel kurulunda konuşan Dr. Şevkin, hemşehrilerinin Yüreğir, Seyhan ve Ceyhan’daki hastane eksikliği nedeniyle büyük sorun yaşadığını vurguladı. YÜREĞİR, DEVLET HASTANESİNİ BEKLİYOR Nüfusu 300 bine dayanan Yüreğir’in güneyindeki mahallelerin Karataş Yolu’ndaki eski devlet hastanesinin yeniden açılmasını beklediğini vurgulayan Dr. Şevkin, “2012 yılında yıkılan ve aynı yıl yeni projeyle yeniden açılacağı belirtilen hastane ne yazık ki 6 yıldan bu yana proje aşamasında kalmıştır” dedi. SEYHAN’A ÖDENEK AYRILDI AMA HASTANE YOK! Geçtiğimiz günlerde 27 yaşındaki bir gencin Adana Şehir Hastanesi’nin uzaklığı ve acil müdahalenin geç kalması nedeniyle hayatını kaybettiğini dile getiren Dr. Şevkin, Aynı şekilde merkez ilçe Seyhan’ın kuzeyinde nüfusu 500 bine dayanan 35 mahalle halkının da Sağlık Bakanlığı’nın ödenek ayrıldığını belirtmesine rağmen hastanenin bir türlü yapılmamasına haklı olarak tepki gösterdiğine dikkat çekti. CEYHAN’DAKİ HASTANE YILAN HİKAYESİNE DÖNDÜ 160 bin nüfuslu Ceyhan’daki devlet hastanesi yapımının da 6 yıldan bu yana yılan hikayesine döndüğünü ifade eden Dr. Şevkin, “Çözüm Şehir Hastaneleri yerine devlet ve butik hastanelerdir. Adanalıların sesine kulak verilmelidir” diye konuştu.  

 

 

ANKARA – Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, Adana’daki hastane yetersizliklerini Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) gündemine taşıdı. Meclis genel kurulunda konuşan Dr. Şevkin, hemşehrilerinin Yüreğir, Seyhan ve Ceyhan’daki hastane eksikliği nedeniyle büyük sorun yaşadığını vurguladı.

YÜREĞİR, DEVLET HASTANESİNİ BEKLİYOR
Nüfusu 300 bine dayanan Yüreğir’in güneyindeki mahallelerin Karataş Yolu’ndaki eski devlet hastanesinin yeniden açılmasını beklediğini vurgulayan Dr. Şevkin, “2012 yılında yıkılan ve aynı yıl yeni projeyle yeniden açılacağı belirtilen hastane ne yazık ki 6 yıldan bu yana proje aşamasında kalmıştır” dedi.

SEYHAN’A ÖDENEK AYRILDI AMA HASTANE YOK!
Geçtiğimiz günlerde 27 yaşındaki bir gencin Adana Şehir Hastanesi’nin uzaklığı ve acil müdahalenin geç kalması nedeniyle hayatını kaybettiğini dile getiren Dr. Şevkin, Aynı şekilde merkez ilçe Seyhan’ın kuzeyinde nüfusu 500 bine dayanan 35 mahalle halkının da Sağlık Bakanlığı’nın ödenek ayrıldığını belirtmesine rağmen hastanenin bir türlü yapılmamasına haklı olarak tepki gösterdiğine dikkat çekti.

CEYHAN’DAKİ HASTANE YILAN HİKAYESİNE DÖNDÜ
160 bin nüfuslu Ceyhan’daki devlet hastanesi yapımının da 6 yıldan bu yana yılan hikayesine döndüğünü ifade eden Dr. Şevkin, “Çözüm Şehir Hastaneleri yerine devlet ve butik hastanelerdir. Adanalıların sesine kulak verilmelidir” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.