ADANASPOR BELEK KAMPI BAŞLADI

SPOR 02.01.2018 - 13:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2585+ kez okundu.
 

ADANASPOR BELEK KAMPI BAŞLADI

  TFF 1. Lig’de mücadele eden Adanaspor, çalışmalarını Antalya’da sürdürüyor. Ligin ilk yarısında liderle arasında 8 puanlık fark olan turuncu beyazlılar, ikinci yarı için hazırlıklarını sıkı tutuyor. 12 OCAK’A KADAR KAMPTALAR Adanasporlu futbolcular, lige verilen aranın ardından Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Osman Özköylü nezaretinde antrenmanlara hemen başlamıştı. 4 günlük çalışmanın ardından Turuncu-Beyazlı ekip, dün kamp için Antalya Belek’e gitti. Adanaspor, 6 Ocak Cumartesi günü, aynı ligde top koşturan Balıkesirspor ile hazırlık maçı yapacak. 12 Ocak Salı gününe kadar kamp hazırlıklarını Antalya’da sürdürecek turuncu beyazlılar, hazırlıklarını tamamladıktan sonra ligin 18. haftasında karşılaşacağı Denizlispor müsabakası için Denizli’ye gidecek. “TEMPOSU YÜKSEK MAÇLAR ÇIKARACAĞIZ” Adanaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, yaptığı açıklamada, takımın performansını artırmak için en az 5 oyuncuya ihtiyaçları olduğunu belirterek, ikinci yarı için tempolu oynayan, oyununu rakibine kabul ettiren, topu kaybettikten sonra yeniden kazanmayı alışkanlık edinen, hücumda daha etkili bir takım oluşturmak istediğini söyledi. Özköylü, takımdaki 7 yabancıdan 2’sinin mutlaka gönderilmesi gerektiğini hatırlatarak, devre arası futbolcu transferinin güç olduğunu, bu sebeple oyuncu almadan bunun mümkün olmadığını dile getirdi. “FİZİKSEL KALİTEYİ YÜKSELTECEĞİZ” Başarılı çalıştırıcı, “Görüştüğümüz oyuncular var, onların sonuçlanmasını bekliyoruz. Yerli oyunculardan da ayrılacaklar olabilir” dedi. Antalya Belek’teki kampın ilk haftasında, fiziksel kaliteyi yükseltmek açısından yoğun bir yükleme programı hazırladığını anlatan Özköylü, “Lig başlamadan bir hazırlık maçı yapacağız. Tamamen antrenman ağırlıklı bir kamp dönemi geçirmeyi planlıyoruz” diye konuştu. İLK YARIYI 26 PUANLA 5. SIRADA KAPATTI TFF 1. Lig'in ikinci yarısı 12 Ocak 2018’de başlayacak, sezon 6 Mayıs 2018 tarihinde yapılacak 34. hafta karşılaşmalarıyla sona erecek. 18 takımın yer aldığı TFF 1. Lig'de sezonu ilk 2 sırada bitiren takımlar doğrudan Süper Lig'e yükseliyor. 16, 17 ve 18. sıraları alan son 3 takım ise TFF 2. Lig'e düşüyor. Ligde 3, 4, 5 ve 6. sırayı alan ekipler ise Süper Lig'e yükselecek 3. takımın belirleneceği play-off müsabakaları oynuyor. Adanaspor ilk yarının sonunu 26 puanla 5’nci sırada kapattı.

 

TFF 1. Lig’de mücadele eden Adanaspor, çalışmalarını Antalya’da sürdürüyor. Ligin ilk yarısında liderle arasında 8 puanlık fark olan turuncu beyazlılar, ikinci yarı için hazırlıklarını sıkı tutuyor.

12 OCAK’A KADAR KAMPTALAR

Adanasporlu futbolcular, lige verilen aranın ardından Osman Yereşen Tesisleri’nde Teknik Direktör Osman Özköylü nezaretinde antrenmanlara hemen başlamıştı. 4 günlük çalışmanın ardından Turuncu-Beyazlı ekip, dün kamp için Antalya Belek’e gitti. Adanaspor, 6 Ocak Cumartesi günü, aynı ligde top koşturan Balıkesirspor ile hazırlık maçı yapacak. 12 Ocak Salı gününe kadar kamp hazırlıklarını Antalya’da sürdürecek turuncu beyazlılar, hazırlıklarını tamamladıktan sonra ligin 18. haftasında karşılaşacağı Denizlispor müsabakası için Denizli’ye gidecek.

“TEMPOSU YÜKSEK MAÇLAR ÇIKARACAĞIZ”

Adanaspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, yaptığı açıklamada, takımın performansını artırmak için en az 5 oyuncuya ihtiyaçları olduğunu belirterek, ikinci yarı için tempolu oynayan, oyununu rakibine kabul ettiren, topu kaybettikten sonra yeniden kazanmayı alışkanlık edinen, hücumda daha etkili bir takım oluşturmak istediğini söyledi. Özköylü, takımdaki 7 yabancıdan 2’sinin mutlaka gönderilmesi gerektiğini hatırlatarak, devre arası futbolcu transferinin güç olduğunu, bu sebeple oyuncu almadan bunun mümkün olmadığını dile getirdi.

“FİZİKSEL KALİTEYİ YÜKSELTECEĞİZ”

Başarılı çalıştırıcı, “Görüştüğümüz oyuncular var, onların sonuçlanmasını bekliyoruz. Yerli oyunculardan da ayrılacaklar olabilir” dedi. Antalya Belek’teki kampın ilk haftasında, fiziksel kaliteyi yükseltmek açısından yoğun bir yükleme programı hazırladığını anlatan Özköylü, “Lig başlamadan bir hazırlık maçı yapacağız. Tamamen antrenman ağırlıklı bir kamp dönemi geçirmeyi planlıyoruz” diye konuştu.

İLK YARIYI 26 PUANLA 5. SIRADA KAPATTI

TFF 1. Lig'in ikinci yarısı 12 Ocak 2018’de başlayacak, sezon 6 Mayıs 2018 tarihinde yapılacak 34. hafta karşılaşmalarıyla sona erecek. 18 takımın yer aldığı TFF 1. Lig'de sezonu ilk 2 sırada bitiren takımlar doğrudan Süper Lig'e yükseliyor. 16, 17 ve 18. sıraları alan son 3 takım ise TFF 2. Lig'e düşüyor. Ligde 3, 4, 5 ve 6. sırayı alan ekipler ise Süper Lig'e yükselecek 3. takımın belirleneceği play-off müsabakaları oynuyor. Adanaspor ilk yarının sonunu 26 puanla 5’nci sırada kapattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.