Adanaspor’da Gençlerbirliği maçı hazırlıkları sürüyor

SPOR 13.03.2019 - 15:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1883+ kez okundu.
 

Adanaspor’da Gençlerbirliği maçı hazırlıkları sürüyor

  Adanaspor, Spor Toto 1. Lig’in 26. haftasında 17 Mart Pazar günü, 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Osman Yereşen Tesisleri’nde, Teknik Direktör Eyüp Arın yönetiminde gerçekleşen antrenman saat 11.00’de başladı ve 1 saat 20 dakika sürdü. Antrenman yarı sahada yapılan ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Dar alanda yapılan pas organizasyonları ve yine dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçın ardından antrenman bireysel çalışmalarla noktalandı. Adanaspor’da Goran Karacic ile Abdulkadir Özdemir takımdan ayrı düz koşu yaptı. Adanaspor, hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

 

Adanaspor, Spor Toto 1. Lig’in 26. haftasında 17 Mart Pazar günü, 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü. Osman Yereşen Tesisleri’nde, Teknik Direktör Eyüp Arın yönetiminde gerçekleşen antrenman saat 11.00’de başladı ve 1 saat 20 dakika sürdü.

Antrenman yarı sahada yapılan ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Dar alanda yapılan pas organizasyonları ve yine dar alanda gerçekleştirilen çift kale maçın ardından antrenman bireysel çalışmalarla noktalandı. Adanaspor’da Goran Karacic ile Abdulkadir Özdemir takımdan ayrı düz koşu yaptı. Adanaspor, hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.