Adanaspor Eskişehir'e hazırlanıyor

SPOR 11.12.2018 - 15:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1937+ kez okundu.
 

Adanaspor Eskişehir'e hazırlanıyor

Spor Toto 1.Lig'in 16. haftasında 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda Eskişehirspor ile karşılaşacak Adanaspor, bu maçın hazırlıklarına devam ediyor. Osman Yereşen Tesisleri'nde teknik direktör Coşkun Demirbakan yönetiminde gerçekleşen antrenman, 1 saat 20 dakika sürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Antrenmanın ikinci bölümünde şut çalışması ve dar alanda çift kale maç yapan Adanapor, açma germe hareketleriyle antrenmanı tamamladı.

Spor Toto 1.Lig'in 16. haftasında 5 Ocak Fatih Terim Stadyumu’nda Eskişehirspor ile karşılaşacak Adanaspor, bu maçın hazırlıklarına devam ediyor. Osman Yereşen Tesisleri'nde teknik direktör Coşkun Demirbakan yönetiminde gerçekleşen antrenman, 1 saat 20 dakika sürdü.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenman 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti. Antrenmanın ikinci bölümünde şut çalışması ve dar alanda çift kale maç yapan Adanapor, açma germe hareketleriyle antrenmanı tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.