Adanaspor ligin dibine demir attı!

SPOR 24.11.2019 - 14:48, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1014+ kez okundu.
 

Adanaspor ligin dibine demir attı!

  TFF 1.Lig’de mücadele eden Adanaspor, kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Giresunspor’la 1-1’lik beraberliğin ardından ligin alt sıralarına demir attı. Uzun zamandan bu yana 3 puana hasret Toros kaplanları, puan cetvelinin 16’ncı sırasında yer alıyor. Adanaspor, 12 hafta boyunca yalnızca 9 puan toplayabildi. Toros kaplanları, 1 galibiyet, 6 beraberlik, 5 mağlubiyet aldı. Turuncu beyazlılar, 13 gol atarken, kendi kalelerinde 20 gol gördü. Adanaspor, bu hafta yine kendi saha ve seyircisi önünde Cumartesi günü saat 19.00’da ligin 4. sırasındaki Bursaspor ile karşılaşacak. Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, Bursaspor maçında sakat oyuncuların takıma katılmasını umduğunu, bu sayede istediği kadroyu sahaya sürme şansı yakalayabileceğini söyledi. Uzun zamandan bu yana 3 puan göremediklerini anlatan İpekoğlu, Giresun karşılaşmasındaki hakem hataları için de serzenişte bulundu.

 

TFF 1.Lig’de mücadele eden Adanaspor, kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı Giresunspor’la 1-1’lik beraberliğin ardından ligin alt sıralarına demir attı.

Uzun zamandan bu yana 3 puana hasret Toros kaplanları, puan cetvelinin 16’ncı sırasında yer alıyor. Adanaspor, 12 hafta boyunca yalnızca 9 puan toplayabildi. Toros kaplanları, 1 galibiyet, 6 beraberlik, 5 mağlubiyet aldı. Turuncu beyazlılar, 13 gol atarken, kendi kalelerinde 20 gol gördü. Adanaspor, bu hafta yine kendi saha ve seyircisi önünde Cumartesi günü saat 19.00’da ligin 4. sırasındaki Bursaspor ile karşılaşacak. Adanaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu, Bursaspor maçında sakat oyuncuların takıma katılmasını umduğunu, bu sayede istediği kadroyu sahaya sürme şansı yakalayabileceğini söyledi. Uzun zamandan bu yana 3 puan göremediklerini anlatan İpekoğlu, Giresun karşılaşmasındaki hakem hataları için de serzenişte bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.