ADANASPOR TARAFTARINI ÜZDÜ

25.10.2020 - 18:03, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2001+ kez okundu.
 

ADANASPOR TARAFTARINI ÜZDÜ

TFF 1. Lig takımlarından Adanaspor, kendi sahasında Tuzlaspor’a 3-1’lik skorla yenildi.
Turuncu beyazlılar geçen hafta da Giresunspor’a 4-3’lük skorla yenilmişti. Tuzlaspor’un golleri 42. dakikada İyaz Osman, 54. dakikada Onur Ayık, 78. dakikada ise Thuram’dan geldi. Adanaspor’un tek golünü 26. dakikada Engin Keleş kaydetti. Teknik Direktör Yunus Murat Ceylan, Milli maç arasında 3 maçın çok önemli olduğunu söylemişti. Toros kaplanı, aranın ardından 2. mağlubiyeti almış oldu.
TFF 1. Lig takımlarından Adanaspor, kendi sahasında Tuzlaspor’a 3-1’lik skorla yenildi.

Turuncu beyazlılar geçen hafta da Giresunspor’a 4-3’lük skorla yenilmişti. Tuzlaspor’un golleri 42. dakikada İyaz Osman, 54. dakikada Onur Ayık, 78. dakikada ise Thuram’dan geldi. Adanaspor’un tek golünü 26. dakikada Engin Keleş kaydetti.

Teknik Direktör Yunus Murat Ceylan, Milli maç arasında 3 maçın çok önemli olduğunu söylemişti. Toros kaplanı, aranın ardından 2. mağlubiyeti almış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.