ADANASPOR ÜMİT VERDİ

SPOR 06.11.2017 - 14:24, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1823+ kez okundu.
 

ADANASPOR ÜMİT VERDİ

  TFF 1. Lig'in 11. haftasında Çaykur Rizespor’u kendi saha ve seyircisi önünde 3-2 mağlup eden Adanaspor, 3 hafta sonra galibiyetle tanışmanın mutluluğunu yaşıyor. Teknik Direktör Kemal Kılıç, “Galibiyete ihtiyacımız vardı, Çaykur Rizespor’u yendiğimiz için mutluyuz” dedi.  Süper Lig’den geçen sezon düşen iki takımın mücadelesi adeta kıran kırana geçti. 5 gollü karşılaşmada, Toros kaplanları 3 puanı hanelerine yazdırmayı bildi.  Adanaspor’un gollerini 21. dakikada Koman, 40 ve 89’uncu dakikalarda Bahattin Köse kaydetti. Üç hafta sonra mağlubiyetle tanışan Çaykur Rizespor’un gollerini ise 31. dakikada Kweuke ve 78. dakikada penaltıdan Braian Samoudio Segova attı. Adanaspor, Çaykur Rizespor galibiyetiyle puanını 17’ye çıkarıp 7’nci sıraya yükseldi.  Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, galibiyetin sevindirici olduğunu bildirdi.  Kılıç, maçın ardından yaptığı açıklamada, Çaykur Rizespor’un ligin güçlü takımlarından biri olduğunu hatırlatarak, beklediği gibi karşılaşmanın zorlu geçtiğini söyledi. “Galip geldiğimiz için çok mutluyuz” diyen Kılıç, karşılaşmada penaltı pozisyonları da olduğunu hatırlatarak, futbolcuların çok iyi mücadele verdiklerini dile getirdi. Kılıç, “3 haftadır kazanamıyorduk, galibiyete ihtiyacımız vardı. Bizim için iyi oldu” diye konuştu. Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez ise karşılaşmada bireysel hatalar yaptıklarını belirterek çok fazla üretken olamadıklarını bildirdi.

 


TFF 1. Lig'in 11. haftasında Çaykur Rizespor’u kendi saha ve seyircisi önünde 3-2 mağlup eden Adanaspor, 3 hafta sonra galibiyetle tanışmanın mutluluğunu yaşıyor. Teknik Direktör Kemal Kılıç, “Galibiyete ihtiyacımız vardı, Çaykur Rizespor’u yendiğimiz için mutluyuz” dedi. 
Süper Lig’den geçen sezon düşen iki takımın mücadelesi adeta kıran kırana geçti. 5 gollü karşılaşmada, Toros kaplanları 3 puanı hanelerine yazdırmayı bildi. 
Adanaspor’un gollerini 21. dakikada Koman, 40 ve 89’uncu dakikalarda Bahattin Köse kaydetti. Üç hafta sonra mağlubiyetle tanışan Çaykur Rizespor’un gollerini ise 31. dakikada Kweuke ve 78. dakikada penaltıdan Braian Samoudio Segova attı.
Adanaspor, Çaykur Rizespor galibiyetiyle puanını 17’ye çıkarıp 7’nci sıraya yükseldi. 
Adanaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç, galibiyetin sevindirici olduğunu bildirdi. 
Kılıç, maçın ardından yaptığı açıklamada, Çaykur Rizespor’un ligin güçlü takımlarından biri olduğunu hatırlatarak, beklediği gibi karşılaşmanın zorlu geçtiğini söyledi. “Galip geldiğimiz için çok mutluyuz” diyen Kılıç, karşılaşmada penaltı pozisyonları da olduğunu hatırlatarak, futbolcuların çok iyi mücadele verdiklerini dile getirdi. Kılıç, “3 haftadır kazanamıyorduk, galibiyete ihtiyacımız vardı. Bizim için iyi oldu” diye konuştu. Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez ise karşılaşmada bireysel hatalar yaptıklarını belirterek çok fazla üretken olamadıklarını bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.