Adanasporlu taraftarlar temsil hakkı istedi

GÜNDEM 09.01.2019 - 16:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1645+ kez okundu.
 

Adanasporlu taraftarlar temsil hakkı istedi

Adanasporlu taraftarlar, İYİ Parti’lilerle buluştu. İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu ve Seyhan İlçe Başkanı Rifat Karabucak'ın da katıldığı toplantıda Adanaspor taraftarları, yerel yönetimlerde temsil hakkı istedi.  BELEDİYELERDE TEMSİL EDİLECEKSİNİZ Muzzy Restoran’da çiftçi-işadamı Hakkı Cennet’in verdiği yemekte taraftarlara yönelik bir konuşma yapan İYİ Parti İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, “Biz CHP ile ittifak içindeyiz. İlçelerde henüz aday ve meclis üyeleri netleşmedi ancak Adanaspor taraftarının partimiz aracılığıyla temsil edileceğinden kuşkunuz olmasın. Bu konuda söz veriyorum” dedi.  TAKIMLARIMIZ LAYIK OLDUĞU YERDE DEĞİL Adana’nın Adanaspor ve Adana Demirspor gibi iki önemli takımı olduğunu anımsatan İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, “Bu kentte iki kardeş takımımız var. Kasaba takımları bile Süper ligdeyken bizim takımlarımızın layık olduğu yerde olmayışı üzüntü verici” diye konuştu.  TÜM TARAFTARLARI KUCAKLIYORUZ Her iki takımın da Süper ligde olmasını arzu ettiklerini belirten İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, şöyle devam etti: “Her iki takıma da eşit mesafede olmalıyız. Bir takımın taraftarı olmazsa başarı sağlanamaz. Taraftarları bir arada toplayacağımız bir tesis olmalı. Adana madde bağımlılığında ülkede ilk beşte. Sporcu madde bağımlısı olmaz. Alkol ve tüm uyuşturucu maddelerden uzak durur. Biz tüm taraftarları kucaklıyoruz. Onlara her zaman destek olacağız. Elimizden geleni yapacağız. Gönlümüz her iki takımın layık olduğu yere gelmesidir.”

Adanasporlu taraftarlar, İYİ Parti’lilerle buluştu. İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu ve Seyhan İlçe Başkanı Rifat Karabucak'ın da katıldığı toplantıda Adanaspor taraftarları, yerel yönetimlerde temsil hakkı istedi. 

BELEDİYELERDE TEMSİL EDİLECEKSİNİZ
Muzzy Restoran’da çiftçi-işadamı Hakkı Cennet’in verdiği yemekte taraftarlara yönelik bir konuşma yapan İYİ Parti İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, “Biz CHP ile ittifak içindeyiz. İlçelerde henüz aday ve meclis üyeleri netleşmedi ancak Adanaspor taraftarının partimiz aracılığıyla temsil edileceğinden kuşkunuz olmasın. Bu konuda söz veriyorum” dedi. 
TAKIMLARIMIZ LAYIK OLDUĞU YERDE DEĞİL
Adana’nın Adanaspor ve Adana Demirspor gibi iki önemli takımı olduğunu anımsatan İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, “Bu kentte iki kardeş takımımız var. Kasaba takımları bile Süper ligdeyken bizim takımlarımızın layık olduğu yerde olmayışı üzüntü verici” diye konuştu. 
TÜM TARAFTARLARI KUCAKLIYORUZ
Her iki takımın da Süper ligde olmasını arzu ettiklerini belirten İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, şöyle devam etti:
“Her iki takıma da eşit mesafede olmalıyız. Bir takımın taraftarı olmazsa başarı sağlanamaz. Taraftarları bir arada toplayacağımız bir tesis olmalı. Adana madde bağımlılığında ülkede ilk beşte. Sporcu madde bağımlısı olmaz. Alkol ve tüm uyuşturucu maddelerden uzak durur. Biz tüm taraftarları kucaklıyoruz. Onlara her zaman destek olacağız. Elimizden geleni yapacağız. Gönlümüz her iki takımın layık olduğu yere gelmesidir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.