ADASO’YA İLK ZİYARET AOSB’DEN GELDİ

EKONOMİ 27.04.2018 - 12:11, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2725+ kez okundu.
 

ADASO’YA İLK ZİYARET AOSB’DEN GELDİ

    Adana Sanayi Odası’na ilk kutlama ziyareti, Adana Organize Sanayi Bölgesi’nden geldi.  ADASO Meclis Başkanı İsrafil Uçurum ve Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü ile yönetim kurulu üyelerinin bir araya geldiği ziyarette, uyumlu ve işbirliği içerisinde çalışmaya devam edilmesi kararlılığı bir kez daha vurgulandı. Adana OSB Yönetiminin ziyaretinden ve desteğinden duyduğu memnuniyeti dile getiren ADASO Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Adanalı sanayicilerinin menfaatine ve beklentilerine yönelik uyum içerisinde çalışmayı sürdüreceklerini söyledi. Kıvanç, “Sanayiciler olarak daha çok üretmek, yatırım gerçekleştirmek, istihdam yaratmak ve ihracat yapmak zorundayız. Bunu gerçekleştirmek için bir ve beraber olacağız, ilimize katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi. Süper Teşvik uygulaması kapsamında, polipropilen başta olmak üzere yapılacak yatırımların cari açığın azaltılması ve bölge sanayisi açısından çok önemli olduğunu vurgulayan Kıvanç, bu tür stratejik yatırımların artması, bölgenin yatırımlar için daha cazip hale getirilmesi ve yatırım teşviklerinden daha çok yararlanılması amacıyla kurum ve kuruluşlarla işbirliğine önem vermeyi sürdüreceklerini kaydetti. Adana Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Sütcü, Adana Sanayi Odası’nı ağabey olarak nitelendirdi. Sütcü, “Geçmiş dönemde olduğu gibi gelecekte de kentimiz ve sanayimiz için ne yapılması gerekiyorsa, ortak ve uyumlu çalışmayı, işbirliğimizi sürdüreceğiz” dedi. AOSB olarak, bu dönemde de oda ve borsalarla birlikte görev yapacak olmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirten Sütcü,  bölgede yatırımların devam ettiğini, bu yılın ilk çeyreğinde yüzde 15 büyüme gösterdiklerini, bu rakamın üretim ve istihdamın arttığının göstergesi olduğunu sözlerine ekledi. İldeki yatırımların sürdürülmesi, üretim, ihracat ve istihdamın artırılması konularının ele alındığı hayırlı olsun ziyaretinde, ADASO Yönetim Kurulu üyeleri Erdoğan Şire, Bülent Başer, Salih Sütcü, Süleyman Baş, Abdullah Özdiler, Rafet Milli ve İmam Gazali Hıradağı, AOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ömer Kaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Kara, Selahattin Onatça, Nedim Büyüknacar, Denetim Kurulu Üyesi Mustafa Fidan ve Genel Sekreter Mustafa Keskin hazır bulundu.

 

 

Adana Sanayi Odası’na ilk kutlama ziyareti, Adana Organize Sanayi Bölgesi’nden geldi.  ADASO Meclis Başkanı İsrafil Uçurum ve Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, AOSB Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sütcü ile yönetim kurulu üyelerinin bir araya geldiği ziyarette, uyumlu ve işbirliği içerisinde çalışmaya devam edilmesi kararlılığı bir kez daha vurgulandı.

Adana OSB Yönetiminin ziyaretinden ve desteğinden duyduğu memnuniyeti dile getiren ADASO Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kıvanç, Adanalı sanayicilerinin menfaatine ve beklentilerine yönelik uyum içerisinde çalışmayı sürdüreceklerini söyledi. Kıvanç, “Sanayiciler olarak daha çok üretmek, yatırım gerçekleştirmek, istihdam yaratmak ve ihracat yapmak zorundayız. Bunu gerçekleştirmek için bir ve beraber olacağız, ilimize katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

Süper Teşvik uygulaması kapsamında, polipropilen başta olmak üzere yapılacak yatırımların cari açığın azaltılması ve bölge sanayisi açısından çok önemli olduğunu vurgulayan Kıvanç, bu tür stratejik yatırımların artması, bölgenin yatırımlar için daha cazip hale getirilmesi ve yatırım teşviklerinden daha çok yararlanılması amacıyla kurum ve kuruluşlarla işbirliğine önem vermeyi sürdüreceklerini kaydetti.

Adana Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Bekir Sütcü, Adana Sanayi Odası’nı ağabey olarak nitelendirdi. Sütcü, “Geçmiş dönemde olduğu gibi gelecekte de kentimiz ve sanayimiz için ne yapılması gerekiyorsa, ortak ve uyumlu çalışmayı, işbirliğimizi sürdüreceğiz” dedi.

AOSB olarak, bu dönemde de oda ve borsalarla birlikte görev yapacak olmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirten Sütcü,  bölgede yatırımların devam ettiğini, bu yılın ilk çeyreğinde yüzde 15 büyüme gösterdiklerini, bu rakamın üretim ve istihdamın arttığının göstergesi olduğunu sözlerine ekledi.

İldeki yatırımların sürdürülmesi, üretim, ihracat ve istihdamın artırılması konularının ele alındığı hayırlı olsun ziyaretinde, ADASO Yönetim Kurulu üyeleri Erdoğan Şire, Bülent Başer, Salih Sütcü, Süleyman Baş, Abdullah Özdiler, Rafet Milli ve İmam Gazali Hıradağı, AOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ömer Kaya, Yönetim Kurulu Üyeleri Yusuf Kara, Selahattin Onatça, Nedim Büyüknacar, Denetim Kurulu Üyesi Mustafa Fidan ve Genel Sekreter Mustafa Keskin hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.