ADİL ‘ŞİMŞEK’ DEDİ

SPOR 27.06.2017 - 15:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1422+ kez okundu.
 

ADİL ‘ŞİMŞEK’ DEDİ

  Adana Demirspor, Bucasporla sözleşmesi sona eren defans oyuncusu Adil Demirbağ ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Adana Demirspor Aytaç Durak Tesisleri’ndeki imza törenine muhasip üye Levent Duyuler ve Sportif Direktör Gürcan Aday katıldı. PTT 1.Lig’deki bir çok takımın kendisine talip olduğunu belirten Adil Demirbağ, geçen yıl Atletico Madrid, Roda ve Standart Liege kulüplerinin kendisine talip olduğunu ancak Bucaspor’un  bırakmadığını söyledi. Sözleşmesi sona erdikten sonra Süper Lig ve PTT 1.Lig’deki birçok takımın kadrosuna dahil etmek istediğine dikkat çeken tecrübeli oyuncu, “Adana Demirspor bu konuda en hızlı davranan kulüp oldu. O kadar hızlı davrandı ki bayramın 2.günü Adana’ya geldim ve sözleşmeyi imzaladım. Transferim konusunda başkanım ve teknik direktörüm yoğun ilgi gösterdi. Onlara çok teşekkür ediyorum. Taraftar için çok şey söylemeye gerek yok. Bu ligin üstünde olduğunu herkes biliyor ve ben de o bilinçle onlara layık olmaya çalışacağım” diye konuştu.  

 

Adana Demirspor, Bucasporla sözleşmesi sona eren defans oyuncusu Adil Demirbağ ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Adana Demirspor Aytaç Durak Tesisleri’ndeki imza törenine muhasip üye Levent Duyuler ve Sportif Direktör Gürcan Aday katıldı.

PTT 1.Lig’deki bir çok takımın kendisine talip olduğunu belirten Adil Demirbağ, geçen yıl Atletico Madrid, Roda ve Standart Liege kulüplerinin kendisine talip olduğunu ancak Bucaspor’un  bırakmadığını söyledi. Sözleşmesi sona erdikten sonra Süper Lig ve PTT 1.Lig’deki birçok takımın kadrosuna dahil etmek istediğine dikkat çeken tecrübeli oyuncu, “Adana Demirspor bu konuda en hızlı davranan kulüp oldu. O kadar hızlı davrandı ki bayramın 2.günü Adana’ya geldim ve sözleşmeyi imzaladım. Transferim konusunda başkanım ve teknik direktörüm yoğun ilgi gösterdi. Onlara çok teşekkür ediyorum. Taraftar için çok şey söylemeye gerek yok. Bu ligin üstünde olduğunu herkes biliyor ve ben de o bilinçle onlara layık olmaya çalışacağım” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.