Adriana Lima’danTürkkadınlarınaövgüdolusözler

GÜNDEM 25.09.2018 - 12:01, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1893+ kez okundu.
 

Adriana Lima’danTürkkadınlarınaövgüdolusözler

Dünyanın en prestijli moda etkinliklerinin başında gelen  New Yok Moda Haftası’nın bu yıl 19.kez makyaj sponsoru olan Maybelline New York; Cansu Akın ve Maybelline New York Makyaj Artisti Alp Kavasoğlu’nu Adriana Lima ile bir araya getirdi. Lima, “Türk kadınlarının gözleri öne çıkaran makyajlarını çok beğeniyorum” dedi. Milyonlarca kişinin takip ettiği dünyanın en önemlimodahaftalarından New York ModaHaftası’nınmakyajsponsorluğu, buyıl19.kezmakyajtrendlerininbelirleyicisi Maybelline New York tarafındangerçekleştirildi. Modahaftasıkapsamında Adriana Lima ileCansu Akın ve Maybelline New York MakyajArtisti Alp Kavasoğlubirarayageldi. Maybelline New York’un global markayüzü Adriana Lima, görüşmesırasındaTürkiyeveTürkkadınlarınaaitdüşüncelerini paylaştı. Maybelline New York markasınaçocukyaşlardanbuyanahayranolduğunuve10 yıldanfazladır Maybelline New York’unmarkayüzüolmaktangururduyduğunubelirten Lima,“Tümfotoğrafçekimlerinde, günlükhayatımda, tümkırmızıhalıetkinliklerinde Maybelline New Yorkürünlerikullanıyorum. En sevdiğimMaybelline New York ürünlerindenbiriolanSuper Stay Matte Ink ruj, kalıcılığısayesindevazgeçilmezlerimarasınagirdi. En çoktercihettiğimkırmızırenklerin 20 Pioneer ve Dancerolduğunusöyleyebilirim. InstagramdapaylaştığımfotoğraflarınpekçoğundarujolarakyineSuper Stay Matte Inkserisinden15 Lover kullanıyorum.Gözümde de genelde Total Temptation maskaraoluyor. Total Temptation ve Falsies, verdiğihacimliveuzunkirpikgörünümüveuzunsürekalıcıolmasıyla en sevdiğim Maybelline maskaraailesiüyeleriarasında yer alıyor. Total Temptation’ınkokusunabayılıyorum” dedi. GörüşmedeTürkleriçoksevdiğindenveTürkkadınlarınıçokbeğendiğindenbahseden Adriana Lima,Türkkadınlarınınbakımlıolmalarınıvemakyajısevmelerinitakdirettiğinibelirtti. Lima, “Türkkadınlarınıngözleriöneçıkaranmakyajlarınıçokbeğeniyorum, kadınlarınkendileriniolduklarıgibikabulettiklerivegüzelgörünmekveiyihmekiçinçabasarfettikleriülkelerdeolmaktanhoşlanıyorum. Türkiye’ye ilk olarak 10 yılöncegeldimveIstanbul’uçoksevdim. Yemeklerebayıldım,özelliklebaklava vekaymakfavorimdi. Türkkahvesiniçokseviyorum. GeçtiğimizgünlerdeTürkkahvesiyapmayıöğrendimveevimdeTürkiye’denaldığımTürkkahvesinitümmisafirlerimeyapıyorum. Lokum da vazgeçilmezlerimarasında” dedi.    

Dünyanın en prestijli moda etkinliklerinin başında gelen  New Yok Moda Haftası’nın bu yıl 19.kez makyaj sponsoru olan Maybelline New York; Cansu Akın ve Maybelline New York Makyaj Artisti Alp Kavasoğlu’nu Adriana Lima ile bir araya getirdi. Lima, “Türk kadınlarının gözleri öne çıkaran makyajlarını çok beğeniyorum” dedi.

Milyonlarca kişinin takip ettiği dünyanın en önemlimodahaftalarından New York ModaHaftası’nınmakyajsponsorluğu, buyıl19.kezmakyajtrendlerininbelirleyicisi Maybelline New York tarafındangerçekleştirildi. Modahaftasıkapsamında Adriana Lima ileCansu Akın ve Maybelline New York MakyajArtisti Alp Kavasoğlubirarayageldi. Maybelline New York’un global markayüzü Adriana Lima, görüşmesırasındaTürkiyeveTürkkadınlarınaaitdüşüncelerini paylaştı.

Maybelline New York markasınaçocukyaşlardanbuyanahayranolduğunuve10 yıldanfazladır Maybelline New York’unmarkayüzüolmaktangururduyduğunubelirten Lima,“Tümfotoğrafçekimlerinde, günlükhayatımda, tümkırmızıhalıetkinliklerinde Maybelline New Yorkürünlerikullanıyorum. En sevdiğimMaybelline New York ürünlerindenbiriolanSuper Stay Matte Ink ruj, kalıcılığısayesindevazgeçilmezlerimarasınagirdi. En çoktercihettiğimkırmızırenklerin 20 Pioneer ve Dancerolduğunusöyleyebilirim. InstagramdapaylaştığımfotoğraflarınpekçoğundarujolarakyineSuper Stay Matte Inkserisinden15 Lover kullanıyorum.Gözümde de genelde Total Temptation maskaraoluyor. Total Temptation ve Falsies, verdiğihacimliveuzunkirpikgörünümüveuzunsürekalıcıolmasıyla en sevdiğim Maybelline maskaraailesiüyeleriarasında yer alıyor. Total Temptation’ınkokusunabayılıyorum” dedi.

GörüşmedeTürkleriçoksevdiğindenveTürkkadınlarınıçokbeğendiğindenbahseden Adriana Lima,Türkkadınlarınınbakımlıolmalarınıvemakyajısevmelerinitakdirettiğinibelirtti. Lima, “Türkkadınlarınıngözleriöneçıkaranmakyajlarınıçokbeğeniyorum, kadınlarınkendileriniolduklarıgibikabulettiklerivegüzelgörünmekveiyihmekiçinçabasarfettikleriülkelerdeolmaktanhoşlanıyorum. Türkiye’ye ilk olarak 10 yılöncegeldimveIstanbul’uçoksevdim. Yemeklerebayıldım,özelliklebaklava vekaymakfavorimdi. Türkkahvesiniçokseviyorum. GeçtiğimizgünlerdeTürkkahvesiyapmayıöğrendimveevimdeTürkiye’denaldığımTürkkahvesinitümmisafirlerimeyapıyorum. Lokum da vazgeçilmezlerimarasında” dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.