AETESO'DA ÇEKİŞMELİ SEÇİMİN KAZANANI BAŞKAN ABİKE

GÜNDEM 19.02.2018 - 13:02, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1920+ kez okundu.
 

AETESO'DA ÇEKİŞMELİ SEÇİMİN KAZANANI BAŞKAN ABİKE

ADANA - Adana ESOB'a bağlı Elektrik Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurulu yapıldı. 3 adayın yarıştığı çekişmeli seçimde, 177 oyla kazanan bir kez daha Mevcut Başkan İsmail Abike oldu. Adaylardan Mehmet Selim Gök 169 oyda kalırken, Cem Ceyhun Yıldız da 114 oy aldı.   Oskar Müzikhol'de Bakanlık Temsilcileri, Ticaret İl Müdür Yardımcısı Mehmet Tanrıverdi ve yardımcıları nezaretinde yapılan  genel kurulun divan başkanlığına da verilen teklifin oy birliğiyle kabulü üzerine Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, yardımcılığına Başkan Vekili ve Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş, katipliklere de Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri;Milli Piyango ve Şans Oyunları Esnaf Odası Başkanı Mustafa Gökay Karakuş, Adana Tatlıcı ve Pastacılar Esnaf Odası Başkanı Metin Taylancı, Adana Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Saruhan Yağmur seçildiler.   Tarsus Elektrik Teknisyenleri Esnaf Odası Başkanı Nurettin Taş, MHP Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Şeyhmuz Uçar ile çok sayıda esnaf odası başkanının da hazır bulunduğu genel kurulda Divan Başkanı Sözütek, gündem gereği salonda bulunanları saygı duruşuna davet ederken, içlerinden de Afrin'de vatan için teröristlerle savaşan kahraman ordumuza dua etmelerini istedi. Ardından İstiklal Marşımız okundu. Ardından gündemde yer alan maddeler ayrı ayrı okunarak oylandı.  Seçimler bölümünde, divan başkanı Sözütek tarafından 3 aday sahneye davet edildi, elele verilerek üyeler alkışlar eşliğinde selamlandı.    Seçimler bölümünde, divana 3 liste verildi.  Kırmızı oy pusulasıyla Cem Ceyhun Yıldız,  sarı oy pusulasıyla  İsmail Abike, beyaz oy pusulasıyla Mehmet Selim Gök yarışa girdi. Seçim kurulu nezaretinde önce hastalar, sonra bayanlar olmak üzere oylar kullanıldı.  Saat 17.00 itibariyle oy kullanımı sona erdi. Sandıklar açıldı, oylar sayıldı, açılıp, pusulalar ayrıştırıldı.  Sayım sonucunda sarı listeyle yarışa giren Mevcut Başkanı İsmail Abike 177 oy toplarken, beyaz listeyle seçime giren Mehmet Selim Gök 169, kırmızı listeyle yarışan Cem Ceyhun Yıldız da 114 oy aldı.  Bu sonuçla, en yakın rakibindan 8 oy fazla alan Mevcut Başkan İsmail Abike ve ekibi  4 yıllığına göreve yeniden seçildi. Başkan Abike'nin yönetim kurulunda Serdal Şenyürek, Can Baş, Garip Demir, Fettullah Özdamar, Cengiz Başdinkçi, Aytekin Güner, denetim kurulunda Mustafa Erşan, Selçuk Sünter ve Osman Akbulut yer aldı.   Seçim sonrası buruk bir sevinç yaşayan Başkan İsmail Abike, "Kazanan odamız oldu. Bu seçim bizim değil sizlerin başarısıdır. Herkese teşekkür ediyorum" diyerek alkış aldı.  

ADANA - Adana ESOB'a bağlı Elektrik Teknisyenleri Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurulu yapıldı. 3 adayın yarıştığı çekişmeli seçimde, 177 oyla kazanan bir kez daha Mevcut Başkan İsmail Abike oldu. Adaylardan Mehmet Selim Gök 169 oyda kalırken, Cem Ceyhun Yıldız da 114 oy aldı.

 

Oskar Müzikhol'de Bakanlık Temsilcileri, Ticaret İl Müdür Yardımcısı Mehmet Tanrıverdi ve yardımcıları nezaretinde yapılan  genel kurulun divan başkanlığına da verilen teklifin oy birliğiyle kabulü üzerine Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, yardımcılığına Başkan Vekili ve Yağlı Boyacılar Esnaf Odası Başkanı Mustafa Göktaş, katipliklere de Birlik Yönetim Kurulu Üyeleri;Milli Piyango ve Şans Oyunları Esnaf Odası Başkanı Mustafa Gökay Karakuş, Adana Tatlıcı ve Pastacılar Esnaf Odası Başkanı Metin Taylancı, Adana Kasaplar Esnaf Odası Başkanı Saruhan Yağmur seçildiler.

 

Tarsus Elektrik Teknisyenleri Esnaf Odası Başkanı Nurettin Taş, MHP Seyhan Belediye Başkan Aday Adayı Şeyhmuz Uçar ile çok sayıda esnaf odası başkanının da hazır bulunduğu genel kurulda Divan Başkanı Sözütek, gündem gereği salonda bulunanları saygı duruşuna davet ederken, içlerinden de Afrin'de vatan için teröristlerle savaşan kahraman ordumuza dua etmelerini istedi. Ardından İstiklal Marşımız okundu. Ardından gündemde yer alan maddeler ayrı ayrı okunarak oylandı.  Seçimler bölümünde, divan başkanı Sözütek tarafından 3 aday sahneye davet edildi, elele verilerek üyeler alkışlar eşliğinde selamlandı. 

 

Seçimler bölümünde, divana 3 liste verildi.  Kırmızı oy pusulasıyla Cem Ceyhun Yıldız,  sarı oy pusulasıyla  İsmail Abike, beyaz oy pusulasıyla Mehmet Selim Gök yarışa girdi. Seçim kurulu nezaretinde önce hastalar, sonra bayanlar olmak üzere oylar kullanıldı.  Saat 17.00 itibariyle oy kullanımı sona erdi. Sandıklar açıldı, oylar sayıldı, açılıp, pusulalar ayrıştırıldı.  Sayım sonucunda sarı listeyle yarışa giren Mevcut Başkanı İsmail Abike 177 oy toplarken, beyaz listeyle seçime giren Mehmet Selim Gök 169, kırmızı listeyle yarışan Cem Ceyhun Yıldız da 114 oy aldı.  Bu sonuçla, en yakın rakibindan 8 oy fazla alan Mevcut Başkan İsmail Abike ve ekibi  4 yıllığına göreve yeniden seçildi. Başkan Abike'nin yönetim kurulunda Serdal Şenyürek, Can Baş, Garip Demir, Fettullah Özdamar, Cengiz Başdinkçi, Aytekin Güner, denetim kurulunda Mustafa Erşan, Selçuk Sünter ve Osman Akbulut yer aldı.

 

Seçim sonrası buruk bir sevinç yaşayan Başkan İsmail Abike, "Kazanan odamız oldu. Bu seçim bizim değil sizlerin başarısıdır. Herkese teşekkür ediyorum" diyerek alkış aldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.