AFRİN’DEKİ OKULLARA BOYA BADANA!

SİYASET 10.09.2018 - 16:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1397+ kez okundu.
 

AFRİN’DEKİ OKULLARA BOYA BADANA!

Zeytin Dalı operasyonuyla terörden arındırılan bölgelerde, çocukların okullarda daha iyi şartlarda eğitim öğretim görmesi için Büyükşehir Belediyesi boya desteği verecek.
Adana Büyükşehir Belediyesi, Türk Silahlı Kuvvetleri’nce Suriye’nin ülkemizin sınırlarına yakın kısımlarında terörden arındırılan bölgelerdeki okullar için boya gönderecek.  MECLİS ORTAK KARARLA OYLADI  Büyükşehir Belediye Meclisi, Başkanvekili Murat Cevheri Bucak başkanlığında bir araya geldi. 8 maddelik gündemle birlikte Hatay Valiliği’nden gelen bir talep de ek gündem maddesi olarak meclis üyelerince onaylandı.  ALTYAPI HİZMETLERİ SÜRÜYOR  Hatay Valiliği’nden Büyükşehir Belediyesi’ne gönderilen yazıda, Zeytin Dalı Harekatı’nda Afrin bölgesinin terör örgütü unsurlarından temizlendiği belirtilerek, harekat sonrasında özelleştirilen bölgede hayatın normalleştirilmesi için su, elektrik tesisatının işler hale getirilmesi, yolların elden geçirilerek ulaşımın sağlanması, okulların açılması, bölgeye sosyal yardımların ulaştırılması gibi hizmetlerin acilen hayata geçirilmesi gerektiği bildirildi.  6 BÖLGEDE OKULLARA TADİLAT  Büyükşehir Belediyesi,  meclis kararıyla Zeytin Dalı Harekatı sonrasında Suriye’nin Afrin, Cinderes, Şeyh Hadid, Mabatlı, Raco Bülbül ve Şerah bölgelerinde terör örgütü unsurlarından temizlenmiş olan bölgelerde ihtiyacı olan okulların 2018-2019 yılı eğitim öğretim dönemine yetiştirilmek üzere, 192 okuldan bir kısmının boya ihtiyaçlarını karşılayacak.
Zeytin Dalı operasyonuyla terörden arındırılan bölgelerde, çocukların okullarda daha iyi şartlarda eğitim öğretim görmesi için Büyükşehir Belediyesi boya desteği verecek.

Adana Büyükşehir Belediyesi, Türk Silahlı Kuvvetleri’nce Suriye’nin ülkemizin sınırlarına yakın kısımlarında terörden arındırılan bölgelerdeki okullar için boya gönderecek. 
MECLİS ORTAK KARARLA OYLADI 
Büyükşehir Belediye Meclisi, Başkanvekili Murat Cevheri Bucak başkanlığında bir araya geldi. 8 maddelik gündemle birlikte Hatay Valiliği’nden gelen bir talep de ek gündem maddesi olarak meclis üyelerince onaylandı. 
ALTYAPI HİZMETLERİ SÜRÜYOR 
Hatay Valiliği’nden Büyükşehir Belediyesi’ne gönderilen yazıda, Zeytin Dalı Harekatı’nda Afrin bölgesinin terör örgütü unsurlarından temizlendiği belirtilerek, harekat sonrasında özelleştirilen bölgede hayatın normalleştirilmesi için su, elektrik tesisatının işler hale getirilmesi, yolların elden geçirilerek ulaşımın sağlanması, okulların açılması, bölgeye sosyal yardımların ulaştırılması gibi hizmetlerin acilen hayata geçirilmesi gerektiği bildirildi. 
6 BÖLGEDE OKULLARA TADİLAT 
Büyükşehir Belediyesi,  meclis kararıyla Zeytin Dalı Harekatı sonrasında Suriye’nin Afrin, Cinderes, Şeyh Hadid, Mabatlı, Raco Bülbül ve Şerah bölgelerinde terör örgütü unsurlarından temizlenmiş olan bölgelerde ihtiyacı olan okulların 2018-2019 yılı eğitim öğretim dönemine yetiştirilmek üzere, 192 okuldan bir kısmının boya ihtiyaçlarını karşılayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.