Ağaçta Yetişen Patlıcan Zehirli Çıktı

TEKNOLOJİ 30.12.2015 - 11:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1798+ kez okundu.
 

Ağaçta Yetişen Patlıcan Zehirli Çıktı

Mersin'de çiftçilikle uğraşan iki meraklı arkadaşın ağaçta yetiştirdikleri patlıcan zehirli çıktı. Yediği patlıcandan zehirlenen çiftçi, "Asla denemeyin" dedi.
Mersin'in Erdemli ilçesinde çiftçilikle uğraşan iki meraklı arkadaşın ağaçta yetiştirdikleri patlıcanın zehirli olduğu ortaya çıktı. Borazan çiçeği ağacında yetiştirdiği patlıcanı pişirip yiyen çiftçilerden Vahti Erden'in hastanelik olmasıyla patlıcanların zehirli olduğu belirlendi. AŞILAR TUTTU, AĞAÇ PATLICAN VERDİÇiftçi Erden'in bahçesindeki 'gecesefası' olarak da bilinen borazan çiçeği ağacına patlıcan aşılayan Hasan İncir'in aşıları tuttu. Ağaç dalında filizlenen patlıcan çiçek açtı ve onlarca patlıcan verdi. Çiğ olarak yedikleri patlıcanı pişirerek deneyen Vahti Erden zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Bahçedeki patlıcan aşılı borazan çiçeği ağacı ise olaya sinirlenen eşi tarafından kesilip atıldı.
Mersin'de çiftçilikle uğraşan iki meraklı arkadaşın ağaçta yetiştirdikleri patlıcan zehirli çıktı. Yediği patlıcandan zehirlenen çiftçi, "Asla denemeyin" dedi.

Mersin'in Erdemli ilçesinde çiftçilikle uğraşan iki meraklı arkadaşın ağaçta yetiştirdikleri patlıcanın zehirli olduğu ortaya çıktı. Borazan çiçeği ağacında yetiştirdiği patlıcanı pişirip yiyen çiftçilerden Vahti Erden'in hastanelik olmasıyla patlıcanların zehirli olduğu belirlendi.

AŞILAR TUTTU, AĞAÇ PATLICAN VERDİ

Çiftçi Erden'in bahçesindeki 'gecesefası' olarak da bilinen borazan çiçeği ağacına patlıcan aşılayan Hasan İncir'in aşıları tuttu. Ağaç dalında filizlenen patlıcan çiçek açtı ve onlarca patlıcan verdi. Çiğ olarak yedikleri patlıcanı pişirerek deneyen Vahti Erden zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. Bahçedeki patlıcan aşılı borazan çiçeği ağacı ise olaya sinirlenen eşi tarafından kesilip atıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.